Lista ocen Renault Megane I (266)

3,5
~kropson
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
komfort jazdy - super. I to koniec plusów. Minusy korozja nadwozia - już raz był lakierowany na gwarancji i zaraz będzie znowu. Gwarancję dali optymistycznie na 12 lat. Poważna = kosztowna usterka to wymiana maglownicy, pompy wspomagania i innych części układu kierowniczego. Poza tym sporo denerwujących drobiazgów np: usterki zamka, warujący alarm, nietrwałe tarcze hamulcowe, nieszczelna klima, dziura w skrzyni biegów - korozja:-)... mógłbym...
4,3
~tomi
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
polecam, szeczgólnie modele po face-liftingu z roku 1999/2000. Za ok 14-16.000 można kupić samochód bezpieczny (4airbags,ABS), funkcjinalny, pojemny i ekonomiczny!
4,3
~Sebastian
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
Czasami ciężko wchodzi jedynka i lewarek drga mimo nowych poduszekod skrzyni biegów. Ale awarii żadnej nie było. (Skrzynia biegów)
3,6
~Markla
samchód do codziennej jazdy do 15 tys rocznie delikatny
~ronnin
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
Łączna nota wyższa, niż suma poszczególnych ocen - auto prezentuje się ładnie, mogę polecić. Oczywiście nie dla każdego :)
~Krzysiek
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
Za całokształt daję 5. Spalanie i koszty eksploatacyjne nawet w obecnej chwili nie są katastrofą dla portfela. Auto pali w cylku miejskim 9l lpg w trasie da się zejść do 6l. Na autostradzie przy 160km/h spalanie wyszło mi 12,5l lpg rewelacja! Rada dla tych co szukają meganek. KUPCIE DOBRY EGZEMPLARZ BEZWYPADKOWY Z ORYGINALNYM PRZEBIEGIEM NAWET POWYŻEJ 250TYŚ . 95% AUTO ŚCIĄGANYCH ZZA GRANICY JEST KRĘCONYCH SAM SZUKAŁEM AUTA DLA SIEBIE W...
~Mateusz
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
Samochód dla każdego kto szuka samochodu taniego i ekonomicznego
3,5
~Pabblo
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
Podoba mi się to autko, a szczególnie żonie:). Duży bagażnik, mieści się wózek naszego synka, co było głównym powodem zakupu tego autka:) Wygodny
~zibimec
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
autko prawie doskonale , prawie bo serwis Renault to chyba nieporozumienie , cena wymiany alternatora to 1800 zlotych , chyba powinni w serwisach renault przestac palic maryche .Zdecydowanie samochod polecam osoba bez bejsbolowek na glowach. ;-)

Usterki Renault Megane I

Liczba wpisów: 100

Renault Megane I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,9
~jerzyk@mofnet.gov.pl
Sedan 1.4 i 16V 95KM 70kW
Bardzo elastyczny, szczególnie na niskich obrotach, dynamiczny (Silnik)