Lista ocen Renault Laguna III Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW 2007-2011 (16) - Widoczność

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mik
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Widoczność jest na przyzwoitym poziomie. To do czego trzeba się przyzwyczaić, to gabaryty auta i charakterystyczne ukształtowanie tylnej szyby. W tym przypadku bardzo przydają się czujniki parkowania (mam tylko z tyłu, nie obraziłbym się gdyby były także z przodu).
~cbt57
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Jak w ocenie układu jezdnego. Samochód zestrojony jest sprężyście. Nie tego po Renault można by się spodziewać. Co kto woli. Ja nie kierowałem się działaniem zawieszenia przy zakupie.
~arkadio72wp.pl
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Nie mam większych zastrzeżeń, no może trzeba wzmóc uwagę na słupek kierowcy, gdyż potrafi co nieco przysłonić ale to akurat wada wielu współczesnych aut.
~okko19
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Trochę się trzeba powychylać i jest martwy punkt przy przednim lewym słupku ale w którym nowym aucie go nie ma ? :)
~MaciuKing
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Mocno pochylona tylna szyba nieco utrudnia cofanie, ale auto posiada czujniki cofania, poza tym bardzo dobrze
~adamhejo
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Wszystko widać, jedynie wersje kombi mają ograniczoną widoczność z jasnych względów.
~adamhejo
~Mieszko
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Wystarczajaca z tyly. Duza, wysoka i szeroka szyba z przodu.
~maciek1603
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
W miarę ok, spore lusterka zewnętrzne, ksenosny skrętne super sprawa.

Usterki Renault Laguna III

Liczba wpisów: 20

Renault Laguna III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Alen
Grandtour 2.0 dCi 130KM 96kW
Mogłoby być lepiej choć Intel jest nieźle .. twarda.
Renault Laguna III Grandtour