Oceny Renault Laguna II

średnia ocena z 1526 ocen
75%
użytkowników kupiłoby ponownie
Rozwiń podsumowanie

Wady i zalety – Karoseria (175)

Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
oprocz zuzyc spowodowanych czasem, naprawde nic się nigdzie nie psuje, nie rdzewieje, zupełnie zapomina się o wyglądzie zwenętrznym, a ze elektryka jest jaka jest we francuzach to wszyscy wiedza ale da sie z tym zyc, a mi nie przeszkadza ;)..najbardziej cenie to auto za jazde w trase..naprawde dobry wozek!..w ciagu roku przejechala 40tys km i wymienilam tylko klocki hamulcowe :)
~koniorki
Kombi 2.2 dCi 150KM 110kW
Skomentuj tę usterkę...
~Kobasa
Wykończenie wnętrza poskrzypuje
4,8
~Laguna
Hatchback 1.8 16V 120KM 88kW
Bardzo fajne autko , i niezamienil bym go na inne , wygodne komfortowe . A trochę wyjezdzilem samochodow w swoim zyciu .
2,6
~Paweł
Kombi 1.8 16V 120KM 88kW
Samochód bardzo awaryjny elektronika , zawieszenie bardzo słabe . Zwykle awarie w najmniej oczekiwanych sytuacjach , strach udawać się nim w dalszą podróż.
4,3
~tio
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
4,9
~JurekM.
Kombi 1.8 16V 120KM 88kW
plastykowe przednie blotniki i pokrywa silnika
3,9
~misiek
Hatchback 1.8 16V 120KM 88kW
Zalety tego auta to wygląd zewnętrzny. Sylwetka jest nowoczesna i podoba się każdemu. Nigdzie nie rdzewieje nawet pod spodem. przy 115000 kilometrów tumiki wyglądają jak nowe. Silniczek cicho chodzi. Minusy to słabe zawieszeniepadają tuleje na belkach i drążki z przodu. ja wymieniałem tuleje i sprężyny a tak wszystko przez rok czasu jest ok. wymiana tulei i spręzyn to 1200 złotych razem z częściami gdzie tuleje kupowałem w serwisie.
Dziennik kosztów dla Renault Laguna II
6,9