Lista ocen Renault Koleos II (32) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 16 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Stepidar
SUV 2.0 dCi 177KM 130kW
auto jest obszerne, z tylu tez, fotele sa miekkoe i wygodne. wozac dzieci brakuje mi w porownanou ze sceniciem regulacji tylnej kanapy. nie mozna nawet odchylic oparcia, dlatego odjalem 1 gwiazdke. natomiast podoba mi sieodleglosc do przednich foteli. Bagaznik jest wystarczajaco duzy, ale Kodiaq ,mial jeszcze wiekszy. jesli dla kogos to bedzie priorytet. w Koleosie jak wyjme podloge drugiego poziomu, to walizki wchodza pionowo. mozna wlozyc 6...
~EZOGHUL
SUV Facelifting 2.0 Blue dCi 184KM 135kW
Miejsca jest bardzo dużo. Jako osoba mająca blisko dwa metry, przy maksymalnie cofniętym siedzeniu kierowy i opuszczonym maksymalnie do dołu jestem wstanie sam za sobą usiąść i to wygodnie. Fotele initiale paris są jak kanapa - naprawdę bardzo wygodne, posiadające oprócz ogrzewania, wentylację, regulacje w bardzo dużym zakresie, regulację podparcia odcinka lędźwiowego również w dużym zakresie i masaże.
~Paweł Kowalski
SUV 2.0 dCi 177KM 130kW
Auto bardzo komfortowe, przestrzeni zarówno dla siedzących z przodu jak i z tyłu jest bardzo dużo. Bez problemu będą podróżować nawet osoby o wysokim wzroście. Bagażnik niespełna 600 litrów jak dla mnie jest wystarczający. Istnieje możliwość rozłożenia siedzeń celem zwiększenia przestrzeni bagażowej.
~Krzysztof
SUV 1.6 dCi 130KM 96kW
Duży plus za siedzenia - oceniam je nie pod względem pierwszego wrażenia ale po przejechaniu 600 km non stop- nic ciału nie doskwiera. Dotychczas przejechanie takiego dystansu bez cierpienia d..y gwarantował Mercedes i BMW i Audi (wyłącznie). Piszę o siedzeniach: kierowca pasażer obok.
~Szymek
SUV 1.6 dCi 130KM 96kW
Z przodu dużo miejsca. Z tyłu jeszcze więcej. Trzy osoby z tyłu nie będą miały ciasno. Żeby jeszcze można było oparcie pochylać tak jak np. w Tuscon to w ogóle bajka. Zagłówki komfortowe można przysnąć. Duży miękki podłokietnik przód i tył. Nawet w wersji podstawowej świetnie wykończone fotele.
~Janusz
SUV Facelifting 2.0 Blue dCi 190KM 140kW
Przestrzeni jest wystarczająco , choć przydatnych schowków czy miejsca na telefon jakośmało, schowek w podłokietniku raczej symboliczny. W porównaniu np z 3008 to dramatycznie mało.
~Jastarnik
SUV 1.6 dCi 130KM 96kW
Z przodu bardzo dobrze z tyłu wyśmienicie. Kupiłem na aliexpres inne mocowania oparcia tylnej kanapy co powoduje że pochylenie jest większe i o niebo wygodniejsza jest pozycja.
~Michał
SUV 2.0 dCi 177KM 130kW
Szeroko, wysoko i duży bagażnik. Trochę przeszkadza (kierowcy) uchwyt na konsoli środkowej na wysokości kolana. W drzwi boczne nie wchodzą duże PET-y (ponad 1,5l).
~Buhaj
SUV 2.0 dCi 177KM 130kW
Minus za ustawienie fotela kierowcy. Jak masz ok 190cm i długie nogi to nie podwyższysz se za bardzo fotela bo nie można go odsunąć za bardzo do tyłu

Usterki Renault Koleos II

Liczba wpisów: 11

Renault Koleos II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~killer1
SUV 2.0 dCi 177KM 130kW
Bardzo duzo miejsca z przodu i z tylu oraz nad glowami mimo iz mam 195 cm wzrostu i wersje ze szklanym dachem. Bagaznik moglby byc wiekszy.