Lista ocen Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW 2003-2005 (41) - Widoczność

Na liście zabraknie 43 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Miszczak Sławomir-woj.Śląskie
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Ogólnie dobra widoczność w każdym punkcie.Wersja z przeszklonym dachem zastanawia mnie od momentu zakupu.Po pierwsze-nieprawdą jest że można podejżeć przez nią jakie jest światło na sygnalizatorze, ( folia zniekształca obraz i zamazuje kolory). Po drugie-słońce w południe świeci prosto w głowe i dodatkowo oślepia.Po trzecie-wymiana to koszt 4 880 zł, czas oczekiwania 4 tyg.Nie ma zamienników (tylko ogyginał)
~ukasz ostrołęka
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Wysoka linia tylnej szyby sprawia, że cofanie patrząc przez nią traci sens. Lustereczka poprawne, aczkolwiek mogły by mieć troszkę szersze pole widzenia w pionie. Siedzi się wysoko, dzięki temu widoczność do przodu jest wręcz wzorcowa, często daje to przewagę przy wyprzedzaniu niższych osobówek :)
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Prawie idealna. Lusterka mogły by być trochę wyższe. No i prawe mogło by wzorem lewego mieć na końcu takie magiczne wygięcie jak lewe, zeby poszerzyć pole widzenia. Poza tym bardzo dobrze.
~piki68
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Do przodu na boki i w koło widać dobrze. Gorzej jak masz tylne drzwi dzielone 3:2. Mniejsze drzwi nie mają wycieraczki i szyba szybko sie brudzi. I przez to sie gorzej patrzy do tyłu.
~przemgodz@poczta.onet.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Nic dodać nic ująć poprostu idealana. Słyszałem że niektórzy kierowcy narzekają na widość z tyłu gdy drzy tylne (klapa bagażnika) jest dwu częsciowa. Ja mam pojedyńczą.
~wolf
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
moja wersja privilage przeszklona w całosci wiec nie ma tu co szukac dziury, widocznosc bdobra, wszak siedzi sie wyzej niz w osobowym aucie
~SW
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
niezła, trzeba się tylko przyzwyczaić do parkowania tyłem bez widoczności tego co jest za autem (ja mam małe lusterko podpięte nad szybą).
~makamb
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Do przodu całkiem dobrze - dość wysoko się sidzi. Natomiast do tyłu w połączeniu z fatalnym układem kieromniczym - jest słabo.
~Ela
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Widoczność jest bardzo dobra. Wynika to chyba z tego, że siedzi się odrobinę wyżej niż w zwykłej osobówce. A i szyby są dosyć duże.
~Renault Kangoo 1.5DCi [marines081@interia.pl]
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Nie mam problemu z widocznością, w kabinie jest aż nazbyt jasno, lecz ułatwia to manewrowanie np. na zatłoczonym parkingu.
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003