Lista ocen Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW 2003-2005 (32) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 52 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tadeusz P.
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Zaletą auta jest dobra manewrowość, duża kultura pracy silnika, duża elastycznoćś, samochód jest wygodny i funkcjonalny. Gdyby Serwis działał sprawnie drobne usterki nie przyćmiły by zalet samochodu. Niestety Państwo musicie się uzbroić w pióro, adwokata oraz DEPRIM® forte wybierając się z najdrobniejszą usterką do serwisu. Życzę wszystkim tak dobrej obsługi w serwisach jaką zapewnia Renault przed zakupem w Salonie.
~I.Rek
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Nie było na rynku takiego atua w tak niskiej cenie. Nawet po wprowadzeniu wzoru do sprawdzania czy ciezarówka to ciężarówka, dalej cieżarówką był pomimo 5 osób w kabinie. Ogólnie OK ale nowego juz nie kupie. W firmie nie potrzebuje auta osobowego.
~Renault Kangoo 1.5DCi [marines081@interia.pl]
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Myślę, że pieniądze nie pójdą na marne. Autko znakomite. Polecam silnik 1.5 DCi jako wszechstronny i najlepszy, 1.2 jako tania wersja do miasta(najtańsze modele), 1.9 DCi jako mocny i oszczędny diesel(najdroższa wersja).
~KRIS
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Wyrwałem bardzo dobry rabat za tą cene nic takiego dużego i z takim silnikiem bym nie kupił 53900 klima elektryka stoliki w fotelach lakier metalik . Clio z tym wyposażeniem i z tym silnikiem ponad 60000zł
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Za tą cenę nie można oczekiwać fajerwerków jakości plastików we wnętrzu i takich tam. Niemniej autko bardzo szybko się zwróciło, teraz już tylko na siebie zarabia.
~Miszczak Sławomir-woj.Śląskie
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Dziś wiem że 62 000 tyś jest ceną mocno wygórowaną.Gdybym miał podjąć jeszcze raz decyzję o zakupie tego samochodu to cena 50 000 była by mocno do przemyślenia.
~Piotr
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
auto kupiłem na promocji, było blisko 10 tys tańsze od analogicznego Combo i myślę, że na naprawy poszło dwa razy więcej kasy niż zaoszczędziłem przy zakupie
~szymon
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Mogłby być tańszy przy zakupie , ponieważ traci dość dużo przy odsprzedarzy, w związku z tym chyba posłuży aż do upadku, bo chyba trafiony egzemplarz.
~haaze@xl.wp.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Po rabacie jaki uzyskalem pasowal mi.Dzisiejsza cena tego modelu jest za duza.Za te pieniadze naprawde mozna juz kupic troszke uzywane auto wieksze
~ukasz ostrołęka
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Może być. Jakość przeciętna i cena przeciętna. Gdyby zapytanie było przestrzeń/cena, kangur wygrał by na całej linii.
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003