Lista ocen Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW 2003-2005 (33) - Ergonomia

Na liście zabraknie 51 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ukasz ostrołęka
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Troszkę więcej schowków mogło by być, ale ten wielgachny nad przednią szybą bije wszystkie inne, połknie wszystko co potrzebne i niepotrzebne w aucie. Fotele mogły by mieć trochę lepsze wyprofilowanie w okolicach lędźwi, pokonując po 400, 500 km dziennie czuje się brak tego. Jak dla mnie przydała by się też regulacja kierownicy wzdłuż. Jak ktoś lubi siedzieć z nieco bardziej wyprostowanymi nogami ma słaby kontakt z kierownicą, a drążek zmiany...
~skala03
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
montaż przycisków sterowania szyb to porażka, wygląda to tak jakby producent po wypuszczeniu modelu na rynek przypomniał sobie że trzeba ja zamontować, a nie może zmienić konstrukcji auta, więc przyciski sterowania szyb włożył do schowków w drzwiach :)
~Piotr
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
rozmieszczenie włączników chyba projektował sabotażysta słabe trzymanie boczne foteli chyba typowe dla tej klasy aut
~haaze@xl.wp.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Przod ok! Tylne drzwi pasazera otwor troche za maly i gdy zlozymy siedzenia ciezko cos wlozyc np.karton,wieksza paczke
~makamb
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
W sumie to jest nawet w porządku. Dużo schowków, półka nad głową. Nie mam się do czgo przyczepić.
~wolf
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
zdalne otwieranie szyb moze byc w innym miejscu poza tym bez uwag jak na ta klase samochodu.
~Wojtek
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Większość pokręteł i przycisków jest w zasięgu ręki. Brakuje mi tylko oświetlenia w schowku.
~Jurko
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
za te pieniądze powinna być regulowana kierownica i trzeci stopień regulacji fotela kierowcy;
~Renault Kangoo 1.5DCi [marines081@interia.pl]
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Wszystko jest na swoim miejscu, plastiki są dobrej jakości i tak jak cała tapicerka znoszą próbę czasu.
~I.Rek
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Wnetrze takie sobie, szczególnie środkowy kokpit (po co ta półeczka w której kiedy było radio?)
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003