Lista ocen Renault Grand Scenic I 2.0 i 16V 165KM 121kW 2003-2009 (5) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~diabeł
Grand Scenic 2.0 i 16V 165KM 121kW
Jako kierowca mam 1,92m i bez problemu znajduję idealną pozycję za kierownicą. Kierownica jest dwupłaszczyznowo regulowana, fotel ma też spory zakres regulacji. Minus za blisko umieszczone pedały gazu i hamulca. Z tyłu za mną wciąż bez problemu mieści się trzech dorosłych pasażerów. Fotele trzeciego rzędu są typowo awaryjne, choć i ja dałem radę tam usiąść bez ocierania głową o sufit. Duży bagażnik z zamykanymi skrytkami.
~pwalczakiewicz
Grand Scenic 2.0 i 16V 165KM 121kW
4 osoby super komfort. Środkowe siedzenie z tyłu dla mniejszej osoby (3 dorosłe mają trochę ciaso). O trzecim rzędzie nie będę pisał. Wiadmo na krótką trasę daje radę. Dalej bez szans.
~Michał
Grand Scenic 2.0 i 16V 165KM 121kW
Jeden minus - na tylnym siedzeniu przy moim wzroście (190cm) głowę mam w dachu - nie mogę zasłonić rolety dachu bo musiałbym siedzieć skulony.
~Marek
Grand Scenic 2.0 i 16V 165KM 121kW
Mam 5-cio osobową rodzinę każdy ma swoje miejsce wygodne dużo miejsca nad głową i na nogi + schowki ponad 100 litrów to jest to !!
~kuman89
Grand Scenic 2.0 i 16V 165KM 121kW
Mnóstwo miejsca dla kierowcy. Najmniej miejsca 3 rząd siedzeń nadaje się tylko dla dzieci.