Lista ocen Renault Espace IV Van 1.9 dCi 120KM 88kW 2003-2005 (11) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~PRYZMAT
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Auto prowadzi się doskonale. Jego gabaryty powodują, że dziury stają się jakby mniejsze. Mały promień skrętu ułatwia manewrowanie. Zawieszenie jest ciche a całe auto dosyć miękkie. Na dużej dzirze lub garbie lubi dobić. Na zakrętach auto trzyma się pewnie drogi i nie buja nim na boki.
~dancan
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
niezbyt miękki ale nie i nie zatwardy,na tyle żeby być \"komfortowy\", dobrze wybiera nierówności. Słabe są jedynie końcówki drążków kierowniczych, mają tendencje do wybijania się.
~Darek
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
nic nie stuka ani też nie było większych napraw wymieniłem końcówkę drążka i szykuję się do wymiany łożyska w kole ale prz naszych drogach to nie są złe wyniki
~Benny
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Doskonałe prowadzenie - niski środek ciężkości - mimo gabarytów - bardzo pomaga. Dobrze zestrojone zawieszenie.
~D. O.
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Największy atut chyba. Komfort na wysokim poziomie, niezłe się prowadzi nie jest za miękki.
~Szymon
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Duży samochód, czuć podmuchy wiatru w trakcie szybszej jazdy. Układ kierowniczy bez zarzutu.
~Żyleta01
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Nie widzę problemu. Rewelacyjnie jeździ mi się po mieście mimo gabarytów. Komfort zawieszenia: Klasa Biznes
~RAFAŁ197210@INTERIA.PL
WYMIENIŁEM NA RAZIE SWORZEN PRAWEGO KOŁO I ŁOZYSKO PODPORY POLOSI PRAWEJ
~Tadeusz
Van 1.9 dCi 120KM 88kW
Najlepszy ze wszystkich vanów jakie miałem.
Dziennik kosztów dla Renault Espace IV Van 1.9 dCi 120KM 88kW
8,0