Lista ocen Renault Espace II (44) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 55 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~grzegorzwlodarczyk77@o2.pl
Van 2.0 101KM 74kW
jakies drobne pierdoły z elektryki np.u mnie nie działał centralny na tylne drzwi ale kable wpadły pod ogranicznik drzwi -dmuchawa miała tylko 3i4 bieg ale to wina silniczka-trzeba było go wyjąć i "rozruszać"-kiedyś tez zginęła masa i szyba el.nie działała :(
~piotrekmo@o2.pl
Van 2.2 110KM 81kW
jeśli ktos ma jakiś patent na klamki wewnętrzne to proszę o kontakt, email poniżej. i jeszcze jedno jak wymienić zarówki w kontrolkach na desce rozdielczej-czy wogóle sie da hahahah. mam problemy z dostaniem sie do tego miejsca.
~sebek
Van 2.0 101KM 74kW
powyzej 2200km przwbiegu mam do zmiany uszczelniacze zaworów, uszczelniacz do ukł.zapłonu kopułka palec,przewody,swiece i regulator predkości nawiewu. chyba od nowosci nikt nic w nim nie zmieniał.
~Piotr
Van 2.1 TD 90KM 66kW
no dużo..... poprawiałem kupe rzeczy, połamały sie kratki nawiewoe, porwała sie żaluzja w drzwiach, kierownica sie brzydko starła (4 lata) tylna kapa trzeszczy...... ogólnie nienajgorzej.....
~adam
Van 2.1 TD 88KM 65kW
Na ten samochód nie mam co narzekać. Taki właśnie chcieliśmy z żoną i na inną markę z tej kategorii bym nie zamienił. On służy mi przede wszystkim do pracy . Jest ok.
~mars
Van 2.2 4x4 110KM 81kW
tylko raz zawiódł przewód od zasilania oświetlenia w skrzynce bezp.- poluzował się w nocy:( no i linka od maski korek od zbiorniczka wyrównawczego, pompki spryskiwaczy
~PaBlOs
Van 2.2 110KM 81kW
Z drobiazgów można by ponażekać na ukł. elektryczny, akumulator lubia czasem poświrować... ale po małych modyfikacjach ukł. el. problemy się skończyły.
~BeRy 24
Van 2.2 110KM 81kW
Oswietlanie wewnatrz jak i z zewnatrz caly czas problemy, jakies przelaczniki, centralny zamek elektryczne szyby. podswietlenie deski jedna wielka UDRĘKA!!!
~izi
Van 2.8 V6 150KM 110kW
Usterki typu zaśniedziałych styków od przerywacza kierunkowskazu czy przełączniki od sterowania szybami jak to u francuza tzw. \"duperele\"
~GHOST
Van 2.2 110KM 81kW
tylko jakies glupoty:urwala mi sie klamka wewnetrzna od prawych przednich drzwi.lampka wew przestala swiecic ale to sa smieszne usterki