Lista ocen Renault Clio V Hatchback 5d 1.0 TCe 90KM 67kW 2021-2023 (5) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Dariusz
Hatchback 5d 1.0 TCe 90KM 67kW
Dla mnie zakup clio był zdroworozsądkowy. Miałem kwotę która mogłem przeznaczyć na nowe auto z salonu (pierwsze w życiu) i założenia dotyczące automatycznej skrzyni która musiała być i innego wyposażenia, które w tej cenie musiało się znaleźć w samochodzie. Po przestudiowaniu kilku innych propozycji okazało się że clio w zestawieniu cena - wyposażenie wypadło najlepiej.
~Bartolek
Hatchback 5d 1.0 TCe 90KM 67kW
W momencie zakupu w salonie auto było tańsze o ponad 10 tysięcy od konkurencyjnych modeli w podobnym wyposażeniu. Dodatkowo było dostępne od ręki, dlatego mając na uwadze to, co oferuje, a także wyśmienite wykonanie wnętrza, jest to jak najbardziej ciekawa opcja.
~Jan Winnicki
Hatchback 5d 1.0 TCe 90KM 67kW
Samochód ma za dużo niedopracowań. Lepiej kupić Swifta lub Yarisa. Albo Fiestę. Należy jednak uważać na silnik 1.0 Ecoboost(był on bardzo często wymieniany na gwarancji, na szczęście ford posłusznie go wymieniał w przeciwieństwie do peugeota…).
~Rafał
Hatchback 5d 1.0 TCe 90KM 67kW
Dobry, Clio dużo oferuje w standardzie dlatego ma pewne braki w wykończeniu, ale ogólnie na plus.
~Czesio
Rewelacja!