Lista ocen Renault Clio II Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW 2002-2010 (43) - Skrzynia biegów

Na liście zabraknie 37 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~szczypek
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
zmiana biegów płynna, bez siłowania z drążkiem zmiany biegów, skrzynia ma trochę za krótkie przełożenia jeżeli chodzi o max prędkość, ale rzadko kiedy jeździ się z maksymalną prędkością
~szczepanskii99
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Po pewnym czasie, w zasadzie zaraz od kupna dostrzegłem taki kłopot jak problem z wbiciem biegów (jedynka i wsteczny) idą biegi z oporem, natomiast reszta biegów chodzi bez zarzutów.
~losieknsx@op.pl
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Jedynka - tragedia, potem robi sie znacznie lepiej. Nie lubi malych predkosci, jazda w korku to koszmar. Cale auto sie trzesie. Na trasie powyzej 130 brakuje 6-tki.
~Marco
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Raczej bez problemów, czasami haczy dwójka przy redukcji. Biegi nie wchodzą tak precyzyjnie jak w samochodach volkswagena, ale nie jest źle. Bardzo krótka jedynka.
~gsm_virus
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Dobre, wygodne przełożenia. Udaje się rozpędzić to autko do 165km/h ,ale powyżej tej prędkości autko staje się niestabilne w łukach
~shimmaj
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
troche drga lewarek biegi wchodzą ok moze lekki problem z wstecznym bo nieprzyzwyczajony jestem do "podciąganego" biegu
~bodzio
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Ciezko wchodzi 5 bieg ale wydaje mi sie ze jeszcze sie nie wyrobil gdyz wiecej jezdze po miescie i nie mam mozliwosci wsciskac 5 :)
~jablkowy
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Żadnych zastrzeżeń, jedynie kiepskiej jakości materiały montażone mieszka, przez co swobodnie sobie powiewa
~bialyniedzwiedz
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Co do skrzyni biegów to \"1\" za krótka tylko ruszenie z miejsca. W trasie przydała by się \"6\".
~bunny
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
niepokoi mnie sprzęgło przy wrzucaniu pierwszego biegu strasznie to opornie wchodzi i to jedyna moja uwaga.
Renault Clio II Hatchback