Ocena kierowcy - Renault 25 II

Silnik 2.85 i V6 160KM 118kW
Rok produkcji 1991
Renault 25 II 2.85 i V6 160KM 118kW 1988-1993 - Oceń swoje auto
naprawde dobre auto
trzeba dbać to wszystko jest w najlepszym porządku
jeździłem z lepszymi ale to były nowe autka , a kto wsiada co jeździł na tak starych autach to jest zachwycony.Bardzo dobre przełozenia w wersji expres.
jeszcze nie jechałem lepszym, ścigałem się z różnymi autkami sportowymi i tuningowanymi (od skody octavi tdi po toyote celice) wymiękają jeśli chodzi o trzymanie się drogi
tylko w sharanie było lepiej
tak stare autko naprawde może zaskoczyć
troche zaniedbałem klimatyzacje więc sam jestem sobie winien
bardzo luksusowe wnętrze
rewelacja do setki nie słychać nic z zewnątrz(ważne żeby wymienić skorodowane tlumiki-to naprawdę dużo daje. I co ważne najlepiej dobrej firmy np. bosal lub oryginał)
wszystko zależy od kierowcy i wyregulwania gazu. Na benzynie jest naprawde ekonomiczny.Gazu spala niestety więcej
najlepsze w swojej klasie( jak by nie było jest to klasa Mercedesa 124, Audi 100 , Opel omega itp.) patrząc stosunek jakości do ceny. Ceny części zamiennych nie są takie złe często tańsze niż do forda czy VW np. za oryginalną rurę tłumika w serwisie zapłaciłem 200 zł ta sama w audi kosztuje od 360-480(to ja mam za to dwie a wymienia się tą rure raz na 10lat). Nie będę juz tu wspominał o cenach części do BMW, mógłbym sobie za nie kupić kilka Renówek 25. Tak że nie przejmuje się krytykami w kierunku tej marki. Posiadam te auto od 3 lat więc jestem świadom tego co tu napisałem.
nie można tu nic niestey wpisać gdyż jest to już zbyt stare auto aby oceniać jego niezawodność. Mam doczynienia z różnymi autami innych marek np. VW Bmw, audi itd. więc w niczym one nie są lepsze.
brak

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.85 i V6 160KM 118kW [l/100km]