Lista ocen Renault 19 II (251)

~Roman :):)
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
silnik pracuje bardzo dobrze nie mam do niego zastrzezen czeka mnie przy nim wymiana wszystkich uszczelek poza tym wszystko oki (Silnik)
4,4
~djwampir@gazeta.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Jest to auto mało awaryjne, choć zdażają się wyjątki. Wszystko zależy jak auto jest ekploatowane, wystarczy pilnować wymian niezbędnych rzeczy a auto odwdzięczy się niezawodnością. Ja jak najbardzej polecam
3,2
~zbyszek
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
minus to cena części, plus cena całego auta, a w sumie przeciętnie
2,9
~dolar_s@tenbit.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
auto nieprzeciętnie niskiej jakości wykonania co powoduje tak duzą awaryjność poszczególnych elemetów,oraz niezadowolenie jego właściciela---nadmieniam ze usterek było więcej,lecz nie chce mi sie teraz o tym pisać :)
~sikorad@poczta.onet.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Dosyć dobre i z bogatym wyposażeniem jak za taką cenę ,malo awaryjne,choć drogie w naprawach.
4,4
~Dezorientat
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Wyciszenie to minus tego auta - powyżej 3000 obr/min najlepiej włączyć radio... (Wyciszenie)
~szrawa@poczta.onet.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Generalnie jest to dobry samochód, jednak ze względu na swój wiek (10 lat) wymaga częstych wizyt w warsztacie, co powoduje, że jest drogi w utrzymaniu. ostatnio ciągle cos sie dzieje z elektryką (drobiazgi, ale uciążliwe)
4,1
~śmigło
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
samochód zdecydowanie dla osób doceniających komfort jazdy, moc silnika pozwala bezpiecznie wyprzedzać, moje następne auto, to będzie renault lub citroen
4,2
~Janusz
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Auto ładne, niezawodne, wygodne i tanie. Szczerze polecam, jest o wiele lepsze niż te wszystkie obskurne golfy.
Dziennik kosztów dla Renault 19 II
4,9
8,1
8,9
4,2
~MICHALOPAL@POCZTA.BAJO.PL
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
WERSJA CIEKAWA,WYPOSARZONY W KLIME UJDZIE JAKO AUTO TANIE I GODNE UWAGI.W MIESCIE PARKUJE SIE WYSMIENICIE.