Oceny Peugeot Boxer II Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW 2006-2014

średnia ocena z 21 ocen
65%
użytkowników kupiłoby ponownie
Zwiń podsumowanie

Wady i zalety – Silnik (10)

4,7
~m.gnyp@interia.pl
3,9
~ŁukaszŁódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Jak na taka mała jednostke która predzej widział bym w osobówce spisuje sie bardzo dobrze i przy tym jest oszczędny, dla ludzi którzy rzadko jezdza po autostradach gorąco polecam !
3,9
~Łukasz Łódź
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Myslałem żę 2.2HDI 120 km nadaje się tylko do osobówki a tutaj miła niespodzianka, busik śmiga jak zły. Generalnie pozytywka.
2,8
~transport-kurier@gmail.com
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
NIC. (no może niezliczona liczba skrytek)Napewno nie pozytywnie, okazuje się że silniki są Forda i zupełnie oprogramowanie nie działa, co miesiąc samochód jest w servisie, chciałbym zaznaczyć iz kupiłem 7 takich samochodów i w każdym jest inny problem. OGÓLNIE TRAGEDIA. peugeot powinien się zainteresować problemami bo po dwóch latach gdy skończy się gwarancja to bedzie skarbonka bez dna. OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED ZAKUPEM TEGO AUTA.
2,8
~michalnowak@orange.pl
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
PADŁ PO 90TYS KM!!!!!!!!!!!!!!!
3,7
~krolmaciej@gmail.com
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Spalanie, jak policzę ile więcej pali 3 litry 160km(miasto 14 to tak przy spokojnej jeździe) to się za głowę łapię jakie to oszczędności na paliwe.
3,4
~Tomasz Kowalski
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
w opcji co mnie zaskoczyło pozytywnie,zaznaczyłem silnik,tak serio to nic mi sie w nim nie podoba,jeden wielki szajs,a najbardziej co mnie irytuje to zbyt mała przestrzeń dla kierowcy...,do tej pory jeździłem vw transporterem multivan,dlka niego 100 punktów,boxer zasługuje na 30,ogólnie uwarzam że fracnuskie auta to jeden wielki szajs Pozdrawiam
4,8
~Moloch
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
Muszę przyznać że na tyle koników to sprawia się bardzo dobrze
~rj
Skomentuj tę usterkę...
4,9
~lord
Furgon 2.2 HDi 120KM 88kW
posiadam go od miesiaca, jak narazie jestem bardzo zadowolony.
Peugeot Boxer II Furgon