Lista ocen Peugeot 308 I Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW 2009-2011 (31) - Widoczność

Na liście zabraknie 48 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lucjan
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Auto wymaga wyczucia. Z przodu generalnie OK. Z tyłu trochę gorzej (czujniki parkowania załatwiają sprawę). Lusterka wsteczne wystarczające. Jedna poważna uwaga: manewr cofania nocą to jakiś kataklizm, myślałem że mam przepaloną żarówkę światła cofania. No i te słupki. Wiem, wiem bezpieczeństwo, trzeba je zaakceptować w takiej wielkości.
~Qbha
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Widoczność bardzo dobra, słupki niewiele przeszkadzają, do tyłu widoczność jest bardzo dobra. Układ lusterek blisko kierowcy to głupkowaty pomysł. Oświetlenie beznadziejne (światła mijania), przy tak dużych lampach z przodu powinien „świecić” znacznie dalej.
~acha 111
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
do widoczności nie mama nic ale lusterka boczne umieścił jakiś debil który nigdy nie przejechał się tym autem po zaprojektowaniu ich. Totalna porażka na autostradzi przy zmianie pasa trzeba niebezpiecznie odwracać wzrok na bok od toru jazdy
~Bartas
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Duza przednia szyba, duze boczne lusterka, nieco cofniete, daja przeswit przez boczne szyby, przez co widac przy parkowaniu odleglosci przy lewym i prawym przednim blotniku
~cypisus@o2.pl
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Nie widać przedniej maski a i z tyłem też trzeba uważać. Jak się go wyczuje to czujniki parkowania są zbędne.
~hellraider
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Do przodu dobrze , na boki trzeba sie troche powychylac bo słupki zasłaniaja a do tyłu to już masakra ( wąskie okienko )
~pomek
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Jest ok.Trochę do tyłu słabo,ale da się wytrzymać.Szyba przednia jest duża fajnie pochylona
~Sanoo
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
wszystko widac idealnie, wiadomo do tyłu jak to w kompakcie, szału nie ma, pomagają czujniki parkowania
~naws
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Z każdej strony jest okay. Przednie słupki są wąskie a boczne szyby mają dużą powierzchnię.

Usterki Peugeot 308 I

Liczba wpisów: 23

Peugeot 308 I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~keTrab
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Super duże szyby wszystko dobrze widać fajnie dużo światła w aucie, ale przy dużym słońcu bardzo się nagrzewa
Peugeot 308 I Hatchback 5d