Lista ocen Peugeot 308 I Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW 2009-2011 (26) - Ergonomia

Na liście zabraknie 53 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lucjan
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Doskonale z minusem. Kto wymyślił te pseudouchwyty na napoje pod podłokietnikiem na konsoli środkowej, nie wzbudzają zaufania i są niepraktyczne. Reszta to klasyka, bez zbędnych ozdobników, wszystko na swoim miejscu, jest jojstick do sterowania radiem przy kolumnie kierownicy podobnie jak w safrance, sterowanie podstawowymi funkcjami intuicyjne, zaawansowane funkcje wymagały spędzenia ok. godziny czasu w samochodzie i wszystko jasne. W SW...
~Bartas
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Wszystko na swoim miejscu, w zasiegu reki. Nie trzeba sie wychylac zeby czyms pokrecic. Jedno na czym sie zawiodlem to ilosc schowkow - jest wlasciwie przecietnie (nie liczac schowka na okulary i uchwyty do poweiszenia torebki) - a francuzi ponoc slyna z zamilowania do tryliona schowkow w samochodzie.
~Qbha
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Wygodna pozycja za kierownicą, dostęp do wszystkich schowków, szeroka kieszeń w drzwiach, fatalne uchwyty na napój między siedzeniami. Nie policzę ile razy zalałem sokiem złącze zapalniczki. Uchwyty trzymają tylko małe kubki kawy. Bardzo wygodne fotele przednie.
~keTrab
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Raczej wszystko pod ręką, ale mam 1 zastrzeżenie do wycieraczek jak kupować auto to tylko z automatyczną regulacją. Tradycyjna jaką mam bez możliwości wybrania szybkości pracy DRAMAT!!!
~pomek
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Mogło by być lepiej,ale ogólnie nie ma co się czepiać no chyba że źle usytuowanych przycisków do sterowania szybami w drzwiach od strony kierowcy, jakoś tak z tyłu
~maciek1
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Mistrzostwo świata , tylko Kia Venga tak tak tylko Kia Venga ma lepsze i jeszcze wyższe siedzenie to było dla mnie ważne (kręgosłup) ale wykończenie Vengi było nie do przyjęcia !
~Jaro
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Po przejechaniu, niemalże bez postoju, 600 km. nie odczuwałem żadnych bóli kręgosłupa. Fotele dobrze wyprofilowane, przydałyby się może tylko ciut dłuższe siedziska.
~AS - adamstra@interia.pl
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Świetna jakość materiałów we wnętrzu - zdecydowanie najlepsza w klasie (przynajmniej w tej chwili). Bardzo dobra ergonomia, wszystko pod ręką - niepotrzebna instrukcja.
~cypisus@o2.pl
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
Obsługa intuicyjna. W środku prostota a zarazem ciekawa stylistyka. Jedyny mankament to kiepsko umieszczone uchwyty na napoje które również są kiepskie.

Usterki Peugeot 308 I

Liczba wpisów: 23

Peugeot 308 I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~RysGud
Hatchback 5d 1.6 HDi FAP 92KM 68kW
gdyby jeszcze ta wnęka na napoje i kieszenie w drzwiach... i zbyt mały schowek na okulary nad drzwiami.
Peugeot 308 I Hatchback 5d