Lista ocen Peugeot 307 I Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW 2001-2005 (42) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 90 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Robert / Józefów
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Kupiony na wyprzedaży rocznika 2004 za 51 tys. Wersja XS: Automatyczna klima, 6 poduszek, radio, metalik, blokada skrzyni biegów. Szukałem i nie znalazłem nic tańszego. Za Corrolę z tego samego roku chcieli o 10 tys. więcej. Od tego roku obowiązuje 4 lata gwarancji. Jeżeli nie potwierdzi się awaryjność tego modelu w stosunku do mojej fury, bedę się czuł wygrany, jeżeli zacznie się sypac pewnie pożałuję, że nie wydałem tych dodatkowych 10...
~ryszard.frydrychowski@neostrada.pl
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
O kosztach eksploatacji niestety decyduje dziś cena paliwa i podła jakość dróg w Polsce. Wybrałem auto za 58 tys. bo tego wymaga moja pozycja społeczna. Relacja jakości do ceny jest w moim przypadku adekwatna do oczekiwań. Gdy mnie nie będzie stać na taką jakość kupię diesla sprowadzonego ze starej unii. W dzisiejszych czasach jest to kwestia wolnego wyboru.
~wija63
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Z takim wyposażeniem i z porównaniem do innych marek na polskim rynku, nic za tą kasę nie kupimy, nawet Fiata Stilo ( hi ) już nie wspomnę o całej gamie aut niemieckich gdzie za wyposażenie "dodakowe" trzeba słono płacić. Na dzień dzisiejszy uważam że po głębokiej analizie wybrałem dobrze, mam w miarę bezpieczny i nowoczesny samochód...
~Mirek
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Podzielam opinie , że wszystkie nowe samochody są za drogie. W tej klasie , ze standardowym wyposażeniem auto bezkonkurencyjne. Chyba że ktoś np. nie chce 6 poduszek i wystarczy mu jedna. Moje analizy wskazywały jednoznacznie na 307-kę. Pozostaje jeszcze głos serca a tu już rozum nie gra roli.......
~Jacum
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
jak za 48000 zł w 2003 r. przed całym boom z zachodu samochód godny polecenia co prawda silnik jaki sobie wybrałem 1.4 8V XS za słaby, samochód świetnie wyposazony 8 pp, abs, wspomaganie. pełna elektryka itp. dodam że to jeszce wersja 3 drzwiowa . świetnie wygląda:)
~Remigiusz
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Kupiłem to auto tanio od pierwszej właścicielki/ sąsiadki więc jak za tę kwotę myślę, że był to dobry zakup. Mam nadzieję, że auto jeszcze posłuży a drobne naprawy będą relatywnie nie drogie
~Jacum
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
CENA SAMOCHODU 50000 PLN DO JAKOŚCI JEST CENĄ DOBRĄ. ALE W SAMOCHODZIE ZA TĄ CENĘ KLIMATYZACJA WINNA BYĆ MONTOWANA SERYJNIE. PO ZA TYM FRANCUZ USTERKI SĄ NIE WIELKIE.
~waterexit
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
uważam że za cene 45tys auto nie jest złe ale wydawanie na 307 np 60tys uważam za głupotę szybka utrata wartości nie wiele mniejsza niż fiata
~wija63
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Pewnie że mogło być taniej, ale z tym wyposażeniem, w tej klasie samochodów u konkurecji musiałbym dołożyć ponad 10.000 tysięcy złotych
~Mikko31
Hatchback 1.4 8V 75KM 55kW
Stanowczo ZA DRTOGIE!!! Nie tędy droga!!! Mimo że i tak sprzedaje się całkiem dobrze - to na pewno sprzedawało by się lepiej przy bardziej przystępnej cenie.
Peugeot 307 I Hatchback