Lista ocen Peugeot 3008 II Crossover (23) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 27 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Crossway
Crossover 1.6 THP 180KM 132kW
Sporo miejsca w kabinie. Bagaznik nieco maly jak na SUVa. Materialy i spasowanie sa mistrzowskie. Ambientowe podswietlenie, szklany dach i tapicerka z alcantara robia naprawde siwietne wrazenie. Przyjemna w dotyku malutka kierownica. Bardzo dobry (nadspodziewanie wrecz dobry) system multimedialny oraz naglosnienie firmy.
~Marcin
Crossover 1.6 THP 165KM 121kW
Auto mam od 3 miesięcy ale bardzo doceniam wszystko co inżynierowie Peugeota zrobili w tym aucie. Już nie tęsknie za moimi niemieckimi, hiszpańskimi samochodami czy ostatnim całkiem niezłym koreańskim Hyundai Tuson. Nigdy nie miałem samochodu made in france ale naprawdę jestem zadowolony.....
~paweln79
Crossover 1.2 PureTech 130KM 96kW
Oceniam relatywnie do wymiarów zewnętrznych auta bo wiadomo, że w superbie więcej przestrzeni. Wcześniej miałem ix35 i z przodu jest podobnie, więcej miejsca z tyłu. Podłoga bagażnika początkowo wydaje się mniejsza ale ma regularny kształt a sam bagażnik jest wysoki. Duży plus za otwór na narty.
~Grzegorz
Crossover 1.2 PureTech 130KM 96kW
W wersji z szyberdachem, przy wzroście ok 180 cm mamy do dyspozycji ponad 10cm - kapelusz się nie zmieści, ale wysocy kierowcy nie maja co narzekać. W drugim rzędzie również wygodnie, jednak raczej dla mniejszych osób lub dzieci.
~Artemis39
Crossover 1.6 THP 165KM 121kW
Mam 198cm wzrostu i twierdzę że miejsca jest wystarczająco. Nieco wąska przestrzeń pomiędzy drzwiami a kanałem centralnym jest do zaakceptowania. Mogłoby być szerzej.
~3008-FTW
Crossover 1.6 THP 165KM 121kW
Jest optymalnie. Choć jak załadujesz z tyłu fotelik dla dziecka z bazą isofix, to już z przodu pasażer nie ma aż tak dużo tego miesjsca. Nie idie odsunąć fotela dalej.
~Rob
Crossover 1.6 THP 165KM 121kW
wogodnie po obu stronach, tym bardziej, ze wczesniej jezdzilem s-maxem czyli duzo wiekszym i nie widze duzej roznicy jezeli chodzio przestrzen
~Konrad
Crossover 2.0 BlueHDi 180KM 132kW
Jest miejsca wystarczająca jak na kompaktowego crossovera większy jest na pewno od nowej 508 która też rozważałem
~Czesław
Crossover 1.6 THP 180KM 132kW
Miejsca full, nie ma co narzekać, mam 180cm wzrostu i słuszną wagę, może boki siedzeń przednich mogły być lekko szersze.
Dziennik kosztów dla Peugeot 3008 II Crossover
5,1
6,3
~Konrad Waw.
Crossover 1.2 PureTech 130KM 96kW
Nie ma tu zbyt dużo miejsca, tym niemniej w 4 osoby podróżuje się wygodnie. Pojemność bagażnika jest ok
Peugeot 3008 II Crossover