Lista ocen Opel Vectra A Sedan 1.7 TD 82KM 60kW 1988-1995 (24) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 48 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~VictoR
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
W ciagu ostatnich 6 miesiecy cena tego samochodu spadla z ok 12 tys do 6 tys. Powod - do Polski sprowadzono z zagranicy setki tych samochodow (i nie tylko tych) Wiec sadze ze ocena 5 niejest przesadzona w porownaniu z tym co mozna otrzymac.
~ewa181@wp.pl
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
na ośmiolatka dałam 15 tys., ale był to sprowadzony dobry egzemplarz z Holandii i to się czuje, że był wytłuczony na naszych drogach. Koszty eksploatacji tańsze od Poloneza (nie miałam jeszcze większych napraw).
~Marcin xx
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Szukam teraz golfa 4 passata 5b i jak czytam o usterkach to sie za glowe lapie, gdy by nie czas na zmiane to bym go nie wymienial bo jakosciowo mocniejszych od tych nowszych
~Maciek
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Tani samochód jak na to wyposarzenie wersja CDX 2 poduszki powietrzne elektryczne szyby/szyberdach, napinacze pasów aluminiowe felgi.
~lmatuszcz@interia.pl
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Starsze auta tego typu można kupić w rozsądnej cenie w połączeniu z niskimi kosztami eksploatcji jest to samochód godny polecenia
~yoghoort
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
welur, elektryka, radyjko, centralny zamek, alufelgi i mnóstwo innych przyjemnych detali za 30tyś (cena z 1998). To się opłaca!
~zadowolony
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Wystarczy porównać z mniejszą i gorzej wyposażoną Astrą (z tych samych lat). ,,Powinni tego zabronić ;)"
~machal89sc
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
za pare zeta (ja kupilem za 1500) mamy niezawodnego woła roboczego.
~Stanko wlkp
Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
Wiadomo rocznik, nie każdy wie ze jest tak dobrze wykonany ze trzyma sie:)
Dziennik kosztów dla Opel Vectra A Sedan 1.7 TD 82KM 60kW
7,4