Lista ocen Opel Omega A Sedan 2.0 i 115KM 85kW 1986-1994 (37) - Widoczność

Na liście zabraknie 69 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Iwan
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Nie prawda że trzeba miec 180cm wzrostu do tego samochodu wystarczy kupic wersje z regulowanym siedzeniem kierowcy w pionie i nawet najmniejszy kurdupel bedzie sie czół jak w maluchu. Samochody były w to wyposażane za dopłata
~Adi1989
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Bywa różnie,jak jest ciepło to wszystko pięknie,ale zawsze trzeba mieć płyn do spryskiwania szyb jak się jeździ wieczorami,zimą poza standardową czynnością usuwania lodu z szyb to jest dobra widoczność.
~szachnoa@poczta.onet.pl
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
generalnie ok, troche przeszkadzają słupki przednie, odbija się światło słoneczne w przedniej szybie (od kokpitu) mogliby uzyć innego materiału, lub zmienić kąt (ale po tylu latach :)) )
~omegas
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Jak na takie auto to dla mnie dobra, mam ciemne szyby i spokojnie daje sobie rade. choc ci ktorzy przesiada sie z malych autek musza sie przyzyczaic wkoncu to sedan
~domk
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
O ile fotel kierowcy jest podniesiony to widoczność jest dobra ale ja lubię fotel nisko wiec przodu i tyłu nie widzę ale to już sprawa gustu, ogólnie może być!
~pdg_34
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
W tej kwestii nie mam co narzekać. Okna wielkie jak w pałacu. Prawe lusterko trochę za małe, szykuje się wymiana szkła (brak martwego punktu).
~Ruud
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
troche ograniczona widocznosc do tylu ze wzgledu na zwezenia bagaznikia wzgledem tylnych drzwi a reszta bez zarzutow
~Dybek
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Zima - za mało wydajny system nawiewów. Jazda bez problemu, przy cofaniu brak pewności ile cm nam zostało do przeszkody
~Adrian - Szczecin
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Tylnie słupki i zagłówki ograniczają, bez spojlera nie widać gdzie się kończy tył, czyli do parkowania kiepski, do jazdy wypas =)
Dziennik kosztów dla Opel Omega A Sedan 2.0 i 115KM 85kW
11,5
~barbarosa 52 wodnik i wedkarz
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
lubi zaparowywac wszedzie ale mozna yemu zapobiegac otwierajac szybe bo nie mam klimy
Opel Omega A Sedan