Lista ocen Opel Kadett E Hatchback 1.3 N 60KM 44kW 1984-1989 (15) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 20 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~nomad
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
Jak na 16 lat rewelacja !!!. Pewne wchodzenie w zakrętu o umiarkowanym kącie oczywiście przy sporych prędkościach. Trzeba tylko się przyzwyczaić do przechyłów. Mój jest mięciutki. Zawiecha stuka, puka ale jeździ. Lecą groszowe sprawy ale na długo przed tym zanim polecą dają o tym znać, jest duuużo czasu by wymienić zanim odmówi współpracy.
~Tygrys
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
Układ jezdny spisuje się całkiem całkiem, prawie tak jak przy wspomaganiu czuc tylko gdy się stoi w miejscu, podczas manewrów układ sprawuje sie super
~krystians@vertical.com.pl
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
nic mi nie trzeszczy , moze dlatego ze taki maly przebieg. jedynie jak po dziurach jeżdzę to mi lekko kierownica sie rusza
~sasha@polbox.com
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
zalety: dobrze trzyma się drogi w każdych warunkach, wady: STRASZNIE trzęsie, słabszy asfalt wydaje się kocimi łbami
~koolczyk
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
Ogólnie spoko ale bywa wredne na zakrętach, niemiec z twardym zawieszeniem szaleje na polskich dziurach...
~cieniassss@poczta.onet.pl
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
bardzo niski i szeroki, minus to zaczepianie o koleiny, plusy: w zakrętach jak po szynach
~Nitroo
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
po pewnym czasie drążek kierowniczy, łożyska oraz przeguby siadają
~MB
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
często po zimie zacinają się tłoczki hamulcowe w przednich kołach
~darson2@poczta.wp.pl
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
Czasem przy większej prędkości zarzuca kuperkiem (NOWE AMORY !!!)
~bolszewik
Hatchback 1.3 N 60KM 44kW
Jak na swoje lata przyzwoicie się jeździ.
Opel Kadett E Hatchback