Lista ocen Opel Insignia I Sports Tourer 1.8 Twinport ECOTEC 140KM 103kW 2009-2011 (9) - Skrzynia biegów

Na liście zabraknie 1 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
Sports Tourer 1.8 Twinport ECOTEC 140KM 103kW
Skacze lewarek zmiany biegow, ten typ tak ma podobno. M32. Wymienilem olej w przekladni, nasmarowałem białym smarem wszystko co się da po zdjęciu osłonek w kokpicie - lewarek lepiej wskakuje w biegi. Wlałem xado maximum trasmission polecany na forum insigni. Byłem u 3 speców i zalecali regenerację a jeden ktoremu naibardziej ufam stwierdził że tak ma ten typ i póki cicho i dobrze chodzi to niech sobie skacze lewarek,szkoda 2k zł póki co.
~Paweł Łagowski
Sports Tourer 1.8 Twinport ECOTEC 140KM 103kW
Bez zarzutów. Idealna elastyczność i \"gładkie\" wchodzenie biegów.
~Andrzej
Sports Tourer 1.8 Twinport ECOTEC 140KM 103kW
Bez problemów. Dobre przełożenia pasują do mocy i momentu.
~Andrzej
Biegi wchodzą dobrze.