Lista ocen Opel Insignia I (266) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 194 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Niezadowlony użytkownik
Sports Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 160KM 118kW
Auto jest sztucznie napompowane przez grube zderzaki i klapę bagażnika. Z zewnątrz można odnieść wrażenie, że w samochodzie można przewozić 4 osoby i deskę surfingową, jednak jak już się do tego środka wejdzie, cały czar pryska. Myslę, że jest tam niewiele więcej miejsca niż w astrze.
~Robert
Sedan 2.0 Turbo ECOTEC 220KM 162kW
Kierowca ma luksusowa przestrzeń. Pasażer po prawej stronie także, chociaż nie ma możliwości regulacji wysokości fotela co jest denerwujące. Z tyłu...no cóż, to jest raczej sportowa limuzyna więc miejsca nie jest zbyt wiele chociaż tragedii nie ma. osoby których wzrost nie przekracza 180 cm będą zadowolone.
~Komor
Sports Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 160KM 118kW
Z rzeodu ok, choć kokpit zaprojektowany tak, że ma się poczucie ograniczenia. Natomiast z tyłu jest dość mało miejsca na nogi. No ale że u mnie mężczyźni z tyłu nie jeżdżą to generalnie nie ma problemów, chyba że próbuję postawić mniejsze zakupy - wtedy nie mieszczą się pomiędzy oparciem i siedzeniem.
~dariesto
Hatchback 2.0 CDTI ECOTEC 160KM 118kW
dużo miejsca z przodu jak i z tyłu, pięć osób nie ma problemu aby zmieścić, auto ma spore gabaryty wiec jest zdecydowanie ok, jedynie bagaznik z opcją nagłośnienia infinity jest płytszy chyba o nawet 15cm przec co przestrzeń która normalnie jest naprawde ogromna znacznie spada w takiej konfiguracji
~Hans Vort
Hatchback 1.6 Turbo ECOTEC 180KM 132kW
Bardzo wysokie osoby z tyłu mogą dosięgać głową do podsufitki. Taka sylwetka auta. U mnie ten problem nie występuje - wszyscy poniżej 1,80 m. Fotele twarde. Regulacja optymalna, choć podparcie odcinka lędźwiowego nie do końca mi odpowiada. Nikt z pasażerów z tyłu nie narzekał na brak miejsca na nogi.
~Tymon
Sports Tourer 1.6 Twinport ECOTEC 115KM 85kW
Tutaj to jest prawdziwa tragedia. Nie jestem jakimś olbrzymem mam 183 cm wzrostu a czuję się jakbym siedział w konserwie. Najgorsze jest to, że czasem podróżuję z tyłu a tam to dopiero ciasno - chociaż nie aż tak jak w wersji sedan bo w sedanie dotykam głową sufitu - sprawdźcie sami! Tragedia.
~Robert
Sports Tourer 2.0 CDTI ECOTEC 160KM 118kW
Z przodu dużo miejsca za to tył gorzej, malo miejsca na nogi passat pod tym wzgledem był lepszy, bagaznik duzy, dobrze wyciszony, gładka podloga, szybka i prosta mozliwośc powiekszenia przestrzeni bagarzowej, przydatna mozliwosc ustawiania podnoszenia klapy bagarznika + dodtakowe swiatła wenatrz auta
~Tadek
Sports Tourer Facelifting 1.6 Turbo ECOTEC 170KM 125kW
Wnętrze obszerne. Wygoda i pewność. Fotele przednie faktycznie dobrze zaprojektowane podobno przez specjalistów. Z tyłu miejsca bardzo dużo , wystarczy spokojnie dla trzech tęgich osób. W dłuższą podróż bez problemu. Podsufitki pasażerowie nie dotykają głową.
~Sandomingo
Hatchback Facelifting 2.0 CDTI ECOTEC 163KM 120kW
Z przodu bardzo dobrze. Z tyłu na nogi dobrze, na szerokość dobrze. Nad głową z tyłu mało miejsca ale "daje radę". Fotele z przodu i z tyłu wygodne, materiały miłe w dotyku i dobrej jakości. Wielki postęp w porównaniu z poprzednikiem czyli Oplem Vectrą.
~Gajdzi
Hatchback Facelifting 2.0 CDTI Ecotec 170KM 125kW
Jak już pisałem wcześniej, auto jest małe wewnątrz. Chociaż jako kierowca i pasażer nie mogłem narzekać. narzakają jednak pasażerowie z tyłu. Brtła sugerująca coupe jednak nie daje wiele możliwosci i wysocy pasażerowie na tylnich siedzeniach obijają się o podufitkę.