Lista ocen Opel Astra H (22)

3,6
~Schreder
Hatchback 5d 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Niestety, mimo kupienia auta w bardzo dobrym stanie zawiodłem się na nim kompletnie. Silnik 1.8 125 km daje radę i auto ogółem jest poskładane dobrze ale widać krok w tył w stosunku do Astry G - w przypadku H zmieniono po prostu opakowanie. Wygłuszenie leży, jakość materiałów też jest nie najlepsza. W porównaniu do Golfa V auto chroni się o dziwo lepszym zabezpieczeniem przeciwko korozji, ceną i trwalszymi silnikami. Poza tym nie oferuje już...
~Lucca
GTC 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
W ocenach starałem się być obiektywnym. Jestem bardzo zadowolony z auta. Bogate wyposażenie - skóra, podgrzewane fotele, ksenony. Brakuje jedynie tempomatu, który można sobie sprawić za kilkaset złotych, wymieniając manetkę kierunkowskazów ;) Jeśli ktoś rozważa jazdę na LPG i do tego chce jeździć ładnie wyglądającym, 3-drzwiowym samochodem z automatyczną skrzynią, to szczerze polecam :)
3,5
~fredzio
Kombi 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Mimo dużo plusów i minusów daje przeciętnie, no bo jest to przeciętne auto bez wodotrysków i tanie w użytkowaniu.
4,1
~lechkucz
Hatchback 5d 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
GTC super wygląda, super się go prowadzi, ma super kopa i hamulce. Ale pakowanie pod maskę silników 1,4 to nieporozumienie. 1,8 to minimum żeby auto miało charakter na jaki wygląda. A itak wstyd się przyznawać że ma tylko 125KM Elektronika zabiera sporo przyjemności z jazdy i sądząc po ilości tych aut sprowadzanych do Polski z rozwalonymi blachami potrafi zawieść
4,4
~ernest_gajek
GTC 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Samochód o ponadczasowym wyglądzie. W tej wersji silnikowej praktycznie bezawaryjny. Trasa codziennie 40km przez 2 lata i jedynie wymiana oleju w silniku co 10tys i skrzyni(1 raz) . Minusem jest brak miejsca w srodku. Autko dla Maxx 2 osób.
3,4
~Michał
Kombi 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Auto nijakie bez wyrazu i charakteru typowy du...woz. nie ma tego czegos czym charakteryzuja sie wloskie auta. Mam ja dopiero pol roku a kompletnie mie sie znudzila. Kazda jazda jest koniecznoscia a nie przyjemnoscia. ( w stilo bylo odwrotnie) teraz moge napisac z pelna odpowiedzalnoscia kolejne auto bedzie na 1000% wloskie
~Łopel łopel
Hatchback 5d 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
W miarę fajne, wygodne nie drogie w utrzymaniu autko, lecz w środku bardzo mizernie. Szaro buro i ponuro.
~Kris
GTC 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Ogólnie auto godne polecenia, chociaż zdarzają się drobne wpadki, ale od strony mechanicznej bardzo dobrze się spisuje czego nie mogę powiedzieć o poprzednim aucie jakim był peugeot 308 z silnikiem 1,6 Thp gdzie silnik non stop jeździłem w trybie awaryjnym.
~Norbert
Kombi 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
Samochód ogólnie bardzo dobry, Opel nie jest najgorszy - tanie części i jakość też dobra.
4,1
~niuwsky
Hatchback 5d 1.8 ECOTEC 125KM 92kW
W miarę elastyczny, głośny powyżej 4 tys obrotów. Jak na tą masę samochodu troszkę za słaby. (Silnik)