Lista ocen Opel Astra G Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW 2000-2004 (19) - Widoczność

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Marek
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Szerokie słupki ograniczają widoczność na zakrętach. Trzeba uważać, można nie zauważyć pieszego, a nawet samochodu. Do tytułu niewiele widać, tak jak w każdym kombiaku (dla mnie bez znaczenia i tak manewruje na lusterka).
~Jacek445
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Widoczność bez zarzutu. Światła to porażka - świecą słabo i punktowo, przy braniu ostrych zakrętów nic nie widać. Tak samo jak w innych Oplach. Lepiej zainwestować w dobre halogeny.
~Krasnal
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Przednie słupki szerokie i szczególnie w zimie przy brudnych szybach widoczność jest ograniczona. Do tyłu duże lusterka załatwiają sprawę przy cofaniu.
~G
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
To jest wciąż stara szkoła projektowania aut, więc duże powierzchnie oszklone zapewniają widoczność w każdym kierunku.
~Ernest
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
widocznośc dobra, słupki przednie nie są za grube więc smiało polecam osobom lubiącym w pełni panowac sytuacje przed maską:)
~kolor1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Jedyne co mi przeszkadza to, to że czasami muszę się pochylić do przodu by zobaczyć światła sygnalizacji na skrzyżowaniu.
~krolik33
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Dobra widoczność, lecz słupki z przodu trochę przeszkadzają tym barziej przy moim wzroście
~kolor1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Trzeba zatrzymywać się 2-3 m przed linią na skrzyżowaniu bo inaczej nie widać świateł.
~Hasan1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
z widocznościa też nie jest najgorzej przy cofaniu najcześciej cofie na lusterka więc jest spoko
~p-206@tlen.pl
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Widoczność dość dobra. Z tyłu ... ale to kombi. Bardzo przydatna regulacja wysokości fotela. Na ocene 4+
Opel Astra G Kombi