Lista ocen Opel Astra G Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW 2000-2004 (19) - Ergonomia

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Marek
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Prostota i jeszcze raz prostota. Wszystko tam gdzie trzeba. Żadnych udziwnień. Lusterka przyzwoite. Duże czytelne zegary. Brak uchwytów na napoje - to dla mnie zaleta, samochód to nie stolik w restauracji, służy do jazdy nie do jedzenie i picia. Siedzenia mało wygodne, tzn. w corolli IX bez porównania lepsze. Siedzisko tylnej kanapy krótkie. Bardzo obszerny bagażnik - duża zaleta samochodu.
~motyl_cisco@o2.pl
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Fotel kierowcy to jest totalna porażka i nieporozumienie, siedzi sie na nim jak za karę! Niewyobrażalnie niewygodny, nie wiem jak można było dopuścić do produkcji takie coś! Już po kilkunastu minutach chce sie wręcz wyć! Żadne przestawianie nie pomaga, pomimo rozbudowanej regulacji nie da się ustawić w miarę przyzwoitego ustawienia dla kierowcy o wzroście 177cm.
~Hasan1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
brakuje w nim podręcznych małych schowków,w astrze 1 mam wrażenie było troche lepiej,przydałby sie też termometr żeby ustawić manualna klime,a tak poza tym może być
~Krasnal
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Wszystko na swoim miejscu. Regulacja wysokości fotela jest bardzo dobre. Nie mam regulacji położenia kierownicy, a bardzo by się przydało.
~p-206@tlen.pl
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Tak jak każdy niemiecki samochód: prosty w wykonaniu, dobre jakościowo elementy. Nie słychać świerszczy :-) Bez udziwnień co mi się bardzo podoba
~Ernest
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
samochód jak za te pieniądze jest w sam raz, można by tu wymagać wodotrysków ale uważam ze za takie pieniądze lepiej nie bedzie
~monsior1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Przód dobrze,miejsca dużo, wszystko pod ręką, kierownica wielofunkcyjna ułatwia życie, z tyłu trochę gorzej.
~Adrian
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Beznadziejnie głęboko wyciskany pedał sprzęgła w porównaniu do zbyt bliskich nogom hamulca i gazu.
~kolor1
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Ergonomia bardzo przyzwoita. Wszystko logicznie poukładane i w zasięgu ręki. Trochę brakuje podłokietnika.
~Marek
Kombi 1.7 DTI 75KM 55kW
Na początku fotele wydawały się za twarde. Teraz jest ok. Kierownica dobrze leży w dłoni.
Opel Astra G Kombi