Lista ocen Opel Astra F Hatchback (5) - Karoseria

Na liście zabraknie 1725 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~StuDniA
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
Blacha naprawdę dobra, po jakichś większych rysach rdzewiała przynajmniej 2 lata bo nie naprawiałem aleeee podłoga po natrafieniu i przejechaniu przez drzewo, które podczas wichury spadło dosłownie 5 m przede mną a jechałem 80 km\h więc o hamowaniu nie było mowy. Podłoga pod nogami pasażera dosłownie zniknęła po kilku miesiącach, zostało samo wygłuszenie.
~Kakamilus
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
Tył samochodu dosyć ponad czasowy ale przód widocznie nie zajął tyle czasu projektantom ile mogl, a szkoda bo z przodem od Vectry B byłby to jeden z najładniejszych starych hatchbackow. Lakieru też jest trochę mało. Zabezpieczeń przed korozją... powiedzmy że nie ma na zbyt wysokim poziomie :)
~marcin_sinicki
Hatchback 1.7 D 60KM 44kW
no tutaj na pewno szału nie ma .. Asteroidy korozja lubi... nadkola..progi... listwy drzwiowe okolice wlewu paliwa to takie najczęstsze miejsca w których rudą możemy spotkać ale jeśli zrobimy blachę to myślę autko nam posłuży jeszcze na długo
~Maciej
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
No tutaj to się Opel nie popisał i ruda atakuje, ale na szczęście w moim przypadku tylko w jednym miejscu się pojawia na łączeniu progu z tylnym prawym nadkolem
~Kolega
Ruda szaleje.