Lista ocen Nissan Serena I 1.6 16V 97KM 71kW 1993-1999 (14) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~WlascicielSereny1.6
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
Duze szyby powoduja ze w lato mamy w aucie szklarnie szyko sie wszytko nagrzewa w dodatku wieje z srodkowego tunelu od recznego [a dziwne ze z wlaczona klimatyzacja nie wieje cieplym] klima musi troche pochodzic zeby wychlodzic i jest przyjemnie ale po wyalczeniu klimy od razu robi sie cieplo... ogrzewanie bardzo wydajne zrowno z przodu jak dodatkowa nagrzewnica z tylu.
~DIABEŁ
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
Niektórzy narzekają. Może mieli zapowietrzony układ. Nawiewy są całkiem niezłe. Ze względu na ilość szkła klima obowiązkowa. Jesli chodzi o nagrzewnicę zimą idzie się w nim ugotować, tak grzeje. Dwie nagrzewnice robią swoje. Po przejechaniu 2 km. czuć ciepło.
~facet rocznik65
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
Nie jeżdziłem zimą ale wygląda że jest ok pod warunkiem dobrego odpowietrzenia nagrzewnic. Dwa szyberdachy zostawiałem lekko uchylone podczas upału i nawet po długim staniu na słońcu w środku da się wytrzymać bez klimatyzacji.
~Darek
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
b. dobrze niezależne ogrzewaie tył i przód cieplutko choć przed założeniem gazu było lepiej.Teraz część ciepła pochłania ogrzewanie parownika gazu. nie wiem dlaczego inni użytkownicy biadolą, ja oceniam ten aspekt wysoko.
~krm
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
Samochód nagrzewa się szybko mimo dużej powierzchni. No i silnik grzeje (wada w lecie bez klimy).
~ROMAN
MAM 2-STREFOWE OGRZEWANIE TO JEST EXTRA,OSOBY SIEDZĄCE Z TYŁU SĄ NIEZALEŻNI
~LeeLuu
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
Wentylacja i podgrzewanie bez zarzutu.
~Merkoni7
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
w zimie grzeje, latem trochę gorąco,
~dknez@interia.pl
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
słabo grzeje, na dużym mrozie zimno.
~PAvlo
Minivan 1.6 16V 97KM 71kW
moglo by byc lepiej ale dlugo sie nagrzewa