Lista ocen Nissan Qashqai I Crossover (176) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 106 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~GDZ
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Ceny przegladow i napraw nie sa masakrycznie aczkolwiek jest drogo, wiadomo serwis sie ceni...zuzycie paliwa w tym silniku tu wielki plus !
~rch52@wp.pl
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Moje średnie spalanie wg komputera po około 25000km to 6.8. Jak na taki ciężki samochód i dużo jazdy po zatłoczonym mieście jest dobrze.
~skamultiportfel@wp.pl
Crossover 2.0 140KM 103kW
CENY PRZEGLĄDÓW NIE NALEŻĄ DO TANICH PATRZĄC NA TO CO ZOSTAJE WYKONANE NA TAKIM PRZEGLĄDZIE, NAWET NIE STOSUJĄ POMIARU ZUŻYCIA AMORTYZATORÓW-ŻENUJĄCE!
~Jacek1952
Crossover 1.6 115KM 85kW
Obecnie, ciężka zima i głównie po aglomeracji śląskiej 9~9,3 l/100km. Z serwisu jeszcze nie korzystałem.Pojemność baku paliwa dostateczna.
~andre_wawka@o2.pl
Crossover 1.6 115KM 85kW
8,5 -9,0 miasto 6,5 -7,0 trasa wiec chyba nie najgorzej niec nie naprawiałem dopiero 6tyś przebiegu przegląd po roku a auto ma pół.
~natasza
Crossover 2.0 140KM 103kW
zaskoczyło mnie zuzycze paliwa 13l/100,jak na silnik 2l to chyba przesada.jade wlasnie do serwisu po za tym ponczuszek sprawuje sie znakomicie. pozdrawiam
~FlapJ
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Silnik zachęca do dynamicznej jazdy co się przekłada na trochę wyższe spalanie. Jeżdżąc delikatnie spalanie trasa/miasto nawet 6,5l/100
~Mariusz
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
zużycie paliwa jest nieco wyższe niż podają w ulotkach o tym aucie, aczkolwiek 150KM przy masie 1600KG 7.5 litra średnio to niezbyt dużo.
~Bartosz
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Jak na silnik o takiej mocy z napędem dołączanym na 4 koła to bardzo dobrze.Przy oszczędnej jeździe można zejść i nawet poniżej 7l/100km

Usterki Nissan Qashqai I

Liczba wpisów: 31

Nissan Qashqai I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~bb
Crossover 1.6 115KM 85kW
Na razie mały przebieg - nie sprawdzałam go inaczej, ale komputer mówi: w mieście 7,8, poza miastem wyszło mi prawie tyle samo, ale prędkości były powyżej 130.
Nissan Qashqai I Crossover