Lista ocen Nissan Qashqai I Crossover (168) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 114 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~piotrek_kołodziej
Crossover 2.0 140KM 103kW
Całkiem w porządku. Średnio tłumi dziury, no i nie wchodź w nim szybko w zakręty, bo nie jest do tego stworzony. Opony uważam zbyt wąskie.
~Bartek88
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Nie miałem zastrzeżeń dopóki nie zacząłem jeździć BMW 3 GT. Myślę, że biorąc pod uwagę rocznik i klasę Nissana, układ jezdny jest spójny z jakością całości.
~ogi
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Czytałem ze niektórzy narzekają , ale dla mnie nie ma ok! Oczywiście nie jest to BMW 520I - to limuzyna, ale dużo lepiej jest jak sorento, czy alhambra
~Andrzej
Crossover 1.6 117KM 86kW
W zimie odpukać d. dobre, NIe wiem jak będzie w lecie na krętych gorskich drogach i przypodmuchach bocznych wiatu. KAszka jest dosyć wysoka
~Japoniec
Crossover 1.6 Start/Stop 117KM 86kW
Auto nienagannie trzyma się asfaltu choć lepiej w lekkim terenie się sprawdza. Ogólnie pewnie się jeździe chodź na nierównościach jest troszkę głośne.
~Rybka
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Bardzo dobrze się go prowadzi, pewnie nawet przy dużych prędkościach. ESP spisuje się wyśmienicie w zimę, o czym zdążyłem się już przekonać nie raz.
~Arek
Crossover 1.6 115KM 85kW
przód - Macpherson a tył - wielowachaczowe. w terenie super a co do głośności pracy to typowe jak dla nissana. Pewnie się jedzie w zakrętach
~AMP
Crossover 1.6 Start/Stop 117KM 86kW
Super w mieście, na trasie te daje radę. Plomby nie wypadają na polskich drogach. Na autosrtadach oczywiśce wolałbym type-r, ale ile ich mamy:)
~......
Crossover 2.0 140KM 103kW
w porównaniu do starszej wersji do tutaj jest cichutko, wiadomo jakie są polskie drogi ale za te pieniądze auto sprawuje się rewelacyjnie
Dziennik kosztów dla Nissan Qashqai I Crossover
6,8
8,3
11,9
~gre-g
Crossover 2.0 140KM 103kW
trzyma sie dobrze,wymiana amortyzatorów przy 20 000 ale coś nadal z tyłu stuka,trzeba do serwisu który reprezentuje niskie stany średnie
Nissan Qashqai I Crossover