Lista ocen Nissan Qashqai I Crossover (143) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 139 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~leszek.j9@wp.pl
Crossover 1.6 115KM 85kW
jakośc dobra ,cena modelu pojazdu który wchodzi do sprzedarzy jest zawsze za wysoka tak było w przypadku tego modelu
~batic@gazeta.pl
Crossover 1.6 115KM 85kW
ca tą cene nie znalazłem nic w 2007r z takim wyposazeniem, silnikiem i wygladem, subaru forester był za drogi:-)
~anddy
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Nic tańszego u konkurencji nie ma - porównywalne - KIa Sportage i Huyndai Tuscon - ale to trochę inne samochody
~Tom4Cad
Crossover 1.6 115KM 85kW
Jedynym konkurentem cenowym Qashkai jest chyba tylko Dodge Caliber. Za to wszystkie droższe auta konkurencji są o niebo lepsze.
~roman
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Troszkę tańszy od klasy średniej konkurecji, trochę droższy od kompaktów i dużo tańszy od innych markowych suvów
~tomek
Crossover 1.6 115KM 85kW
coż rozkłada na łopatki auta formatu RAV4, które podobnie wyposażone kosztuje o 40 000pln więcej. BRAWO DLA NISSANA
~qashqai:)
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Jak powyżej+cena +powiedzmy że "japońska" jakość= myślę że to bardzo udane połączenie. W sumie dlatego też go i wybrałem
~Tomasz
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
Jak na cenę to nie ma co narzekać na samochód dla mnie auto niezawodne jak dbasz tak masz.
~bobi
Crossover 2.0 dCi 150KM 110kW
cena auta znosna, warto doplacic do dobrych egzemplarzy, poszanowanych. czesci do QQ są tanie.

Usterki Nissan Qashqai I

Liczba wpisów: 31

Nissan Qashqai I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Bartek88
Crossover 1.5 dCi 106KM 78kW
Uważam, że samochód był wart wydanych pieniędzy (kupiony jako nowy i użytkowany 12 lat).
Nissan Qashqai I Crossover