Lista ocen Nissan Primera III Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW 2003-2007 (11) - Ergonomia

Na liście zabraknie 21 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Stefan
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Wszysko na miejscu. Trzeba się przyzwyczaić do obsługi panela centralnego który steruje prawie wszystkim (radio, klimatyzacjia, nawiewy, nawigacja itd.), ale po tem nie ma problemów. Kiepskie radio i głośniki. Beznadziejnie kiepska jakość materiału foteli. Kiedy ich dotykam czuje się jakbym dotykał pokrowców na fotelach w pks-sie.
~alex
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
pomysł z pulpitem sterującym centralnie usytuowanym podoba mi się. Jest to rozwiązanie nowatorskie. Podobie bardzo jest trafione usytuowanie wskaźnikow centralnie na desce. Dzięki wolnemu miejscu na desce za kierownica umieściłem tam GPS na palmie.
~Lucky Luk
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Skrzypi trzeszczy, ostatnio od naprężeń pękła mi szyba przednia. Pozatym obsługa super. Panel jest na wysokość c.a. oczu kierowcy i nie trzeba odrywać wzroku jak np. w VW, żeby zmienić stację radia.
~Qiubix
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Wszystko jest tam gdzie powinno nawet początkowo przerażająca konsola środkowa z milionem przycisków i wyświetlaczy staje się czytelna i prosta w obsłudze po kilku dniach jazdy
~grg
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
na poczatku wydaje sie bardzo skomplikowana,lecz po pewnym czasie nawet bez instrukcji mozna wszystko spokojnie rozszyfrowac,po 3 tygodniach wszystko jest juz proste
~Maciej - Łódź
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Mnie bardzo wszystko pasowało.Miałem pod ręką co potrzebowałem. Trzeba się nauczyc obsługi \"kokpitu\",ale potem sprawia to dużą przyjemnosc.
~Darek - Katowice
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Przy duzym nasileniu wiatru z przodu slychac szumy, ale samochod na tyle oplywowy ze nie rzuca podczas jazdy i bocznych podmuchach.
~radziu86
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
jeśli chodzi o ergonomię to jak dla mnie układ jak w kokpicie samolotu, w centrum dowodzenia
~grg
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
dla mnie dobrze po przyzwyczajeniu, ale dla kierowcy przecietnego auta ciezka w obsludze
Dziennik kosztów dla Nissan Primera III Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
7,1
~gregor_c@op.pl
Kombi 1.9 dCi 120KM 88kW
Płaski, niepraktyczny bagażnik. Dodatkowy pojemnik pod podłogą mało użyteczny i wydajacy ,,odgłosy"
Nissan Primera III Kombi