Lista ocen Nissan Primera II Sedan 2.0 16V 150KM 110kW 1996-2000 (8) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~top sport
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
cena rekompensuje drobne niedoskonałości, nie wiem co ludzie widzą w niemieckich autach. Tutaj elektryka, klima, 4 poduchy, skóra, cent. zamek, immob., alarm, ABS i parę innych bajerów są montowane seryjnie !!! Fakt, że jest to najmocniejsza primera w grupie P11, ale niech ktoś znajdzie niemca z takim wyposażeniem i w takiej cenie. Może nie jest to Toyota, której zawsze moim zdaniem trzeba dać palmę pierwszeństwa wśród japońców, czy Honda z...
~Grzesiek
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
Ja dałem w maju tego roku za to autko 17200. Auto jest sprowadzone z Niemiec. Posiada praktycznie wszystko co potrzeba kierowcy!Klimatyzacja,2 poduszki,ABS, elektryczne i podgrzewane lusterka, 4 elektr. szyby, komputer pokładowy z 6 wskazaniami, kubełkowe welurowo-skórzane siedzenia.Jest to wpełni komfortowe auto.Ta bryka a jest z 1997r. jest poprostu super.Za tą cenę jak najbardziej warto!
~marekuk6
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
jak to w uk gdzie mieszkam 12 letnie auto kupiłem za 2 tygodniowa wypłatę. sprawne stan jak na wiek idealny. wiec jaka może być moja ocena jakość/cena? miałem już 8 aut nawet dużo młodszych od tego ale ten samochód daje naprawdę radość z jazdy. daje 300 % normy
~Janusz
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to jest na prawdę genialny. Za niewielkie pieniądze mamy auto bogato wyposażone, które nie jest mądrzejsze od nas. Auto bez problemu może konkurować z większością nowych aut.
~j.szmigielski@wp.pl
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
nie odbiega od konkurentów w tej klasie, choć wyposażeniem standardowym przewyższa np.auta niemieckie
~AJJK, hedr@poczta.onet.pl
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
wyposażenie klima,abs, radio, pełna elektryka w standardzie bez dopłat
~ojciec@csk.pl
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
Jak za tak dużą frajdę z jazdy to cena do przełknięcia
~djpawer
Sedan 2.0 16V 150KM 110kW
Doskonały i tani samochód.
Nissan Primera II Sedan