Lista ocen Nissan Pick Up III (15) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mentor@bzi.pl
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
po zakupie pierwsze co zrobiłem to pojechałem na geometrię i zbierzność. taki warsztat prawde ci powie. lekkie korekty + wywazenie i mechanik skomentował ze nie ma zadnych luzów - KOŃCÓWKI ORYGINALNE (170 tys) jedynie środkowy drązek mówi zeby za 20 tys wymienic !!! nic nie puka chodzi miodzio. prawda jest taka i potwierdze słowa poprzednika ze na pusto to rzuca tyłem i skacze jak piłka, ale za to jak jest juz ze 100 kilo na tyle to jest miodzio.
~Robert
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
Jak na to auto rewelacja. Pomimo że samochód mam od nowości konieczna była korekta ustawienia geometrii zawieszenia od tego momentu poprawiła się trakcja(samochód nie ściąga) i zmniejszyło się spalanie. Jak na auto terenowe rewelacja w zakrętach trzyma się drogi jak przyklejone z nap. na tył nawet osobówki wymiękają.
~Sebastian. artmedia2@poczta.onet.pl
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
Brak blokady mechanizmu różnicowego w takim wozie to moim zdaniem nieporozumienie. Owszem wyciągałem już z rowów osobowe, ale mnie też wyciągał ciągnik, mimo, że wcale nie "siedziałem" na podwoziu i był to równy teren, tyle, że trochę śniegu. Jedno koło wpadło w dołek i klapa. Na szosie O.K.
~dan179@wp.pl
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
To jest pickup :-) Nie mozna wymagac od niego komfortu jazdy jak w jakiejsc osobowce. Twardy ( co uwazam za zalete) Lekki tył(jak to w pikapach) trzeba uwazac jak sie wchodzi szybko w zakrety na mokrej nawierzchni
~Robert
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
Duży promień skrętu, na ciasnych parkingach osoby postronne mają ubaw, a ja się pocę. Reszta ok biorąc pod uwagę, że to picup
~qn@las.pl
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
niech ktoś spróbuje włączyć się nim do ruch... wspomaganie blokuje kierownicę!!!
~wilduke@poczta.onet.pl
Pick Up 2.4 i 4WD 120KM 88kW
słabe łączniki stabilizatora ( wymieniłem już chyba 4 kpl.)
~rafal@polski-komfort.pl
Pick Up 2.4 i 4WD 120KM 88kW
silny i wytrzymały, alu trzeba uważać z jazdą po śliskim, przy pustej pace
~Bolek
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
Wspomaganie super Troszkę pływa przy koleinach.
~mirus
Pick Up 2.5 TDi 4WD 104KM 76kW
na zakrętach troche nosi ale to pckup