Lista ocen Nissan Maxima IV (28) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 24 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Robson
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
Cichutko, że aż błogo... Do 120 w ogóle nie słychać silnika... (chyba ze go kręcimy na wysokich obrotach) Po 120 hałas silnika jest skutecznie zagłuszany prze szum powietrza...
~biu_kon_altex@pro.onet.pl
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
do 100 - 110 tys. km było znakomicie, teraz pojawiają się lekkie szumy ze skrzni (na wolnych obrotach) , przy dużych prędkościach (pow.180) słychać świst powietrza na owiewkach
~mieszko77
Sedan 2.0 QX 140KM 103kW
Bardzo dobrze w każdym aspekcie; droga(opony), szumy powietrza oraz silnik (dzięki świetnemu zestopniowaniu skrzyni) są prawie niesłyszalne.
~mariusz_2050
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
Wyciszenie dobre. Trochę za szybko docierają szumy opon (to raczej problem naszych dróg) i opływającego wiatru.
~edzik8@vp.pl
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
szyby ub100 -0.99cm (0.3+0.69) , kieds mialem taka sytuacje że stał traktor i go nie zauważyłem , bo go nie słyszałem
~juryd@op.pl
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
Cichutenki,czasami tak bardzo ze pare razy nabralem sie: majac juz zapalone auto probowalem go odpalac bo go nie slyszlem.
~markazkob@poczta.onet.pl
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
raczej dobre. silnik słychać tylko przy wysokich obrotach. troche szumu ale przy duzych prędkościach
~Oskar
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
Szczególnie jazdę umila System audio Bose w którym każdy głośnik ma swój wzmacniacz.
~tomek
Sedan 3.0 QX 193KM 142kW
Dla mnie super,ale dzwiek silnika przy wyzszych obrotach miód.

Usterki Nissan Maxima IV

Liczba wpisów: 6

Nissan Maxima IV – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~bati
Sedan 2.0 QX 140KM 103kW
rewelacja.zasługa cichego silnika i materiałów,których nie żałowano w tamtych latach