Lista ocen Nissan Almera II Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW 2002-2006 (19) - Skrzynia biegów

Na liście zabraknie 12 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~moto maniak
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Precyzyjna,krótkie biegi,około 14 sek. do 100km/h to dużo,więc można by ja było lepiej zestopniować.Zbyt Krótka jedynka i ten znaczek Renault,a ja naiwny mysłąłem że kupiłem japończyka :)
~Sinnerslayer
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
W sumie nie mam zastrzeżeń. Biegi wchodzą przyzwoicie, nie ma żadnych zacinek. Nie ma też jakichś powodów do zachwytów. Ot zwykła manualna skrzynia biegów.
~Orphan Black
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Skrzynia w porządku, żadnych problemów. Pomiedzy 4 biegiem a 5 jest niewielka "dziura" ale to kwestia przyzwyczajenia
~zalmen3
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Całkiem fajna, ale zimą trochę oporna, zwłaszcza przy przełączaniu z 1 na 2 i włączaniu 1.
~Puzini
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Skrzynia jak każda inna manualna, zmienia biegi nie ma problemów z wbijaniem biegów..
~jaksuł
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Skrzynia elastyczna aczkolwiek w zimę przy -20 sprzęgło odbija z opóznieniem 0.5 sek ale ogólnie spoko
~Ori
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
kłopoty od samego początku, jednak nie takie, które uniemożliwiają jazdę. szczególnie b. 2 i R
~KORKI
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Mogła by być bardziej precyzyjna wsteczny nie zawsze wskakuje jak sie chce.
~Piotr M.
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Pracuje płynnie chociaż nie jest to okaz elegancji jednak można być zadowolonym
Dziennik kosztów dla Nissan Almera II Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
5,2
~arlandia@tlen.pl
Hatchback 1.5 dCi 82KM 60kW
Na początku 1 troche haczyła ale teraz ok. Bardzo miłe są te krótkie przełożenia. :)
Nissan Almera II Hatchback