Lista ocen Mitsubishi Outlander III (92) - Całokształt

Na liście zabraknie 12 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~BOLEK
SUV Facelifting 2015 2.0 MIVEC 150KM 110kW
Samochód mam od nowości, obecnie przejechane 120 tys. km, wygodny przestronny, wszystko się do niego mieści. W przeciwieństwie do moich poprzedników z teamu VW, do tej pory nie było żadnego problemu z awariami, co przekonuje mnie do japońskiej motoryzacji. Po za tym jak na te gabaryty i wagę oszczędny w spalaniu 9l/100 km benzyny, 12l/100 km gazu.
~MB
SUV Facelifting 2015 2.0 MIVEC 150KM 110kW
Kupiłem auto prosto z salonu. Początkowo byłem bardzo zadowolony, jednak wraz z upływem lat było coraz gorzej ze względu na denerwujące drobiazgi (trzeszczące zawieszenie) oraz bardzo wysokie koszty serwisu (wyższe niż np. w Lexusie) wynikające m.in ze skandalicznie nietrwałego układu hamulcowego. To był mój drugi Mitsubishi i prawdopodobnie ostatni.
~Grzegorz
SUV 2.2 DOHC DI-D 150KM 110kW
Wystawiam najwyższą ocenę, ponieważ Outlander spełnia moje wszystkie wymagania, z małymi uwagami. Samochód zakupiłem używany jako 3 letni, z 90-tys. km przebiegu. Auto jest użytkowane w trudnych warunkach norweskich gór (śnieg, lód, zakręty, strome podjazdy itd.). Przejechałem już 12 000 km w różnych warunkach (od gór po autostrady).
~Angelo
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Polecam ten samochód każdemu, jest bardzo wygodny w trasie i na mieście. Nie mam problemu z zaparkowaniem. Fajnie wyposażony, automat to rewelacja. Chciałoby się mieć więcej KM pod maską ale 150 nie ma tragedii. Płynnośc jazdy i małousterkowość to ogromny plus tego modelu. Polecam jeszcze raz każdemu kto się waha.
~Angelo
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
~Misiek
SUV 2.0 DOHC MIVEC 147KM 108kW
Wersja 4x4 CVT. Po wielu różnych samochodach to jest ten, który lubię najbardziej. Samochód odpowiada mi całkowicie. Chciałbym więcej mocy ale ograniczenia finansowe robią swoje. Nie ma innego takiego auta w podobnej cenie: 4x4, skrzynia automatyczna, duży, zwrotny, w chwili zakupu najbardziej bezpieczny w segmencie (wg. ENCAP)
~Przem
SUV Facelifting 2017 2.0 150KM 110kW
Bardzo praktyczne auto "na wszystkie okazje". Plusy: pakowność, wygoda, niezawodność jak na razie, Audio - system Rockford-Fosgate z subwooferem, Android Auto - świetna sprawa Minusy: dość słaby silnik, co skutkuje dość nieprzyjemną jazdą na autostradzie, wygląd przeciętny - ale to kwestia indywidualna
~OutlanderIII2017
SUV Facelifting 2017 2.0 150KM 110kW
Odradzam zakup tego auta. Po 6 miesiącach pojawia się korozja na tłumiku końcowym, podwoziu, beznadziejne plastki we wnętrzu które rysują się od zwykłaego użytkowania. Serwis porażka - zostawiasz 1000 zł za przegląd i nawet auta porządnie nie umyją, trzy godziny bez zaproponowania kawy w poczekalni.
~Andrzej
SUV 2.0 DOHC MIVEC 147KM 108kW
Gdyby nie to przyspieszanie to super by było. Trochę zawiedziony jestem że auto za prawie 130 tys zł tak kiepsko przyspiesza. Walory użytkowe i wykonanie doskonałe . Mimo wszystko to jest bardzo porządne auto. Jeśli komuś nie zależy na dynamicznym aucie ,które żwawo przyspiesza to będzie zadowolony.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Outlander III
7,8
8,4
10,1
~Tomasz Woźniak tel 781615050
SUV Facelifting 2015 2.2 DI-D 150KM 110kW
Auto zepsuło się przed przebiegiem 60 tysięcy. Padł dpf, mimo rekomendacji ASO importer nie naprawił awarii przy kolejnych przeglądach. Spowodowało to poważne wycieki oleju i awarię silnika. ASO na polecenie importera kasowało błędy i wydawało mi zepsuty samochód.