Lista ocen Mitsubishi Outlander III (53) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 51 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~The_Eagel
SUV 2.2 DOHC DI-D 150KM 110kW
Uszczelka/plastik od początku odstaje (wyskakuje z zapinek) na drzwiach kierowcy, po zgłoszeniu na przeglądzie ASO (w Polsce) stwierdził że musiałem czymś zawadzić i nie wymienią/naprawią. Następny przegląd będę robić w Niemczech, ciekawe co powiedzą Niemcy? Wymienili za to uszczelkę w komorze silnika, właściwie to nie do końca jestem pewien po co, ale ponoć była za bardzo "ugnieciona"? Po przejechaniu 64000km wymieniłem (większość...
~pik-gl
SUV Facelifting 2017 2.0 150KM 110kW
Mam nadzieję, że wraca do solidności marki z lat minionych. Romans Mitsubishi który trwał od lat 90 z europejskimi producentami raczej marce nie dał owoców. Większość modeli bele jakością odskakiwało od jakości Made in Japan. Mam nadzieje na powrót do standardów motoryzacji z lat 80 i 90 (co w tym aucie czuć) z zachowaniem obecnych norm.
~WOJBRZ68
SUV Facelifting 2015 2.0 MIVEC 150KM 110kW
WNĘTRZE TO PRAWDZIWY DRAMAT! A szczególnie fotele: skrzypią i trzeszczą. Prawdziwa kakofoinia.W sumie to kupiłem go bo miałem nadzieję, że Japończyk więc nie będzie takich problemów. Miałem poprzednio Fiata Cromę. W tej kategorii FIAT o klasę lepszy od MITSU. PORAŻKA (auto za 124.000 tysięcy ze skrzypiącymi fotelami)
~MB
SUV Facelifting 2015 2.0 MIVEC 150KM 110kW
Po kilku latach byłem zmęczony częstą wymianą tarcz i klocków, trzeszczącym tylnim zawieszeniem, trzeszczącymi jesienią/zimą plastikami we wnętrzu. Po 4 latach siadł także akumulator(tak się składa, że 5-letnia gwarancja go nie obejmuje) - 2 tygodnie po przeglądzie, kiedy zgłaszałem, że są z nim problemy.
~Jarek Felczak
SUV Facelifting 2017 2.0 150KM 110kW
Z plastikowej atrapy chłodnicy powoli małymi kropeczkami schodzi czarny lakier i ujawnia się chrom, który pewnie nie został odpowiednio zmatowiony i dlatego się słabo trzyma. Ale serwis obiecał pod koniec okresu gwarancji wymienić to na swój koszt.
~Rozczarowany
SUV Facelifting 2.2 DOHC DI-D 150KM 110kW
Coś przegryzło przewód podciśnienia i samochód stracił moc. W serwisie powiedzieli ze jest to z takiego materiału ze gryzonie to lubią. Hallo to może robić z innego. Ale generalnie wierze, ze bedzie dobrze i tym nie będę zawiedziony.
~Piotr
SUV PHEV 2.0 DOHC MIVEC 121KM 89kW
Nic nie sprawiało problemu, może poza paroma kroplami wody ściekającymi wokół lampki w bagażniku przy intensywnych opadach (uszczelka do wymiany, lampka działa bez problemu).
~Zbynek
SUV Facelifting 2017 2.0 150KM 110kW
Po 200 km zaczął wycierać się fotel:) zgłoszone w ASO ale.... czekam na odp. Jak sie spodziewałem, czy pan niczym nie skrobał, he he po co w nowym aucie skrobać fotel:(
~Macias
SUV PHEV 2.0 DOHC MIVEC 121KM 89kW
Jakieś pierdoły typu pękające lub spadające ze swoich mocowań plastiki osłaniające np. szyny lub mocowanie foteli. Nic co psułoby zadowolenie z eksploatacji.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Outlander III
7,8
8,4
10,1
~Auto sympatyk
SUV Facelifting 2.2 DOHC DI-D 150KM 110kW
Zbyt krótko używam by coś móc o tym powiedzieć. W BMW w serwisie lądowałem zwykle po miesiącu z listą drobnych i większych usterek. Tu jeszcze nie byłem.