samochód spełnia moje oczekiwania, pracuje i daje jednocześnie poczucie bezpieczeństwa i taką przysłowiowa frajdę z jazdy. Polecam.
przyjemna praca silnika, lubi sie wkrecać na obroty, ch-ka jest dość płaska na 5 - ce można przyspieszać od niskich obrotów i jechać ekonomicznie na 5 -tce
zdarzyło się ze miałem problem z 3 - ką - inne biegi bez zarzutu lekko i przyjemnie
jak na takie auto o takiej ch-ce to wydaje się ok. trochę podskakuje się na dużych wybojach ale przy obciążeniu nie trzeba zbytnio uważać i śmiało pokonuje się dukty
super, ale przy tak wysokiej pozycji kierowcy oraz przy zmianie pasa na prawy trzeba uważać na niskie samochody szczególnie ciemne i w nocy choć widoczność lusterka jest ok. Również widoczność do tyłu jest dobra, ale czujniki cofania bardzo przydatne.
można tym autem jeździć ekonomicznie. Jadąc np. na 5 -ce ok. 60 km/h zużycie wg kompa ok. 6 l/100 km. W mieście przy prędkościach 50- 60 km/h można więc spalić mniej niż na trasie (ok. 7,5 - 8,5 l/100 km przy ok. 100-110 km/h. Miałem pierwszy roczny przegląd i cena przeglądu milo mnie zaskoczyła.Olej tylko 4 l a i w przeszłości nie martwię się o rozrząd. W zasadzie prościzna i o to chodzi.
Nie jest to auto wypasione więc ten stosunek tak wypada
Odpukać jest ok.
Odpukać jest ok.