Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW 2003-2007 (33) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 27 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rafał N :)
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
wyciszenie również jest dobra, nic nie puka nic nie stuka, po przejechaniu 50 tys km stwierdzam że materiały użyte wewnątrz trzymają się dobrze, nie mają luzów, nic nie stuka nawet na dziurach, podczas gdy silnik jest ciepły panuje w nim cisza, i nie słychać silnika, troszkę głośniej robi się przy prędkościach >120-130 km/h ocena 5/5
~Borys
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Jak juz mowilem, samochodu prawie w ogole nie slychac, wg mnei chodiz ciszej niz 3 letnia corsa D z silnikiem benzynowym 1.4. Oczywiscie teraz po prawie 220 tys nei chodzi juz tak cihco jak \"za mlodu\" kiedy to zdarzalo sie nam nei doslyszec ze samochod ejst odpalony i odpalic go jeszcze raz ale nadal neizle.
~Wujek piotr_bono@o2.pl
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Tak jak pisałem wcześniej, wymiana opon okazała sie zbawienna, kogo bym nie wiózł ...'' ale tu cichutko...'' Wiadomo, że na wyższych obrotach słychać silnik ale jest to raczej przyjemne dla ucha pomrukiwanie niż wycie szlifiery jak miało to miejsce w corolce.
~Tomas_KRK
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Samochód pracuje idealnie cichutko. Gdy przesiadłem się z do niego z VW 2.0 kilka razy zdarzyło mi się, że ruszając przekręciłem stacyjkę na włączonym silniku bo pracował tak cicho jakby był zgaszony :)
~kacper57
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
No, tu jest przynajmniej remisowo. I u mnie i u niego słychać coś dopiero przy 130 - 140 km/h. Mogli dać szersze o numer oponki (tak jak u brata)...Ale jest dobrze !
~kempeitai
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Nie jest to Lexus ale ja lubię słuchać silnika, który miło mruczy powyżej 4000 rpm. Swoim dżwiękiem nie przypomina na szczęście wiertarki.
~eclip2
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Do 120km/h jest na prawdę cicho. Powyżej nieznacznie głośniej, ale bez tragedii. Na wolnych obrotach w ogólnie nie słychać silnika.
~Lukasz070
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
W mieście cisza, korki, czerwone światło silnika wcale nie słychać. Na trasie powyżej 100km/h zaczyna robić sie głośno.
~xaxy@wp.pl
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Trochę głośny przy wyższych prędkościach, w mieście silinka praktycznie nie słychać, gorzej z dźwiękami zzewnątrz.
~Linoka
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Przy trochę uchylonych oknach trzeba pogłośnić radio. Trochę za głośno przy 130 km/h.
Mitsubishi Lancer VIII Sedan