Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW 2003-2007 (30) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 30 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kacper57
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Za te pieniądze polecam, choć widzialem już na zdjeciach lifting "miśka" i żałuję, że nie poczekałem te pól roku, albo jakbym dołożył te pare tysiecy do mazdy...Po liftingu jest fajna kierowniczka - chyba z colta, a nie to plastikowe młyńskie koło.. Wytargowałem zimówki i radyjko, więc i tak jest dobrze, ale już głośniki musiałem wymienić, bo fabryczne to przeciętniaki, a w tej cholernej mażdzie jest wszysto fabryczne i dżwięczy, że az miło...
~marten
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Kupiłem w 2007, rocznik z końca 2006, dali upust 4000 zł, radio bardzo dobre, komplet opon, odcięcie zapłonu, dywaniki, wszystko wyszło 55 tys. wersja invite (bez +) czyli podstawowa. I jest to najtańsze na rynku nowe auto w takiej klasie i przede wszystkim auto z taką jakością konstrukcji i wykonania. Polecam.
~Rafał N :)
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
auta te są mało popularne w Polsce, więc nie są też zbyt drogie, choć marka Mitsubishi jest bardzo dobrą popartą długoletnimi doświadczeniami w rajdach marką. Takie auto można kupić stosunkowo tanio, w porównaniu do bardziej popularnych marek, ocena 5/5
~Borys
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Przy zakupie cena z teog co pameitam jak za takie wyposazenie byla bardzo atrakcyjna. Samochód wyglądał na tamte czasy w srodku dosc nowoczesnie i luksusowo a nie wolano sobie za niego duzo.
~xaxy@wp.pl
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Stosunkowo niska cena, bardzo dobra jakość. Nic dodać, nic ująć. No i japończyk zrobiony w Japonii, nie w żadnej Anglii czy innej Turcji jak Toyota czy Honda. To się liczy i daje nadzieję na bezawaryjność.
~Lukasz070
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Za auta grupy niemieckiej trzeba dać parę tyś więcej. Więc lancer sie wyróżnia oczywiście pozytywnie. Nie warto przepłacać za znaczek audi czy VW.
~eclip2
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
W 2022, poniżej 10000zł można kupić poliftowy egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Auto na prawdę warte każdej złotówki.
~Jacek 90144
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Był zadbany i tani w zakupie. Może dlatego, że mało tego jeździ po Polsce. Części na szrocie do niego nie kupisz.
~mp
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
ale gdybym wiedzial, jakie wyposazenie (i za ile) ma model 2008, to chyba jednak bym sie wstrzymal pare miesiecy z zakupem.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Lancer VIII Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
8,1
7,9
~smok1313
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
szukałem samochodu japońskiej marki, niekoniecznie składanego w Japonii na dodatek sedana i za tą kasę nie było nic lepszego.
Mitsubishi Lancer VIII Sedan