Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII (109)

~jarek
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
trochę brak mocy w wresji 1,6. Myslę, że z tego silnika mogli swobodnie wyciągnąć o jakieś 10 koni więcej. Wnętrze nie zachwyca polotem ale jest bardzo funkcjonalne i nic nie trzeszczy. W wesrji kombi mogli powalczyć o więcej litrów w bagażniku
4,8
~jurek
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
jestem zachwycony tym autem.do tej pory mialem hondy 3szt ,peugeota307,megone II i myslalem ,ze najlepsze to hondy ale poniewaz orginalne japonczyki to tylko akordy i sa za drogie to kupilem miska po bardzo korzystnej cenie i jestem wniebowziety
3,9
~juptas@vp.pl
Japończyk to jest to !!!
4,9
~bardzo zadowolony
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
idealne auto ,bezkonkurencyjne w swojej klasie z tym wyposazeniem i ta cena,-produkowany w Japoni a nie w Turcji czy W.Brytani jak toyoty czy Hondy. To rzuca sie w oczy jezeli chodzi o materialy wykonczenie ,spasowanie elementoe.
4,6
~Jarysta
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
fajne autko,nie meczy na dlugiej trasie,porzadnie wykonane.Mojej kobiecie podoba sie to,ze jeszcze na zadnym parkingu przed supermarketem nie spotkala takiego samego.
~Piotrek
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
jeden wałek rozrządu w głowicy i 16 zaworów powoduje, że silnik błyskawicznie wchodzi na obroty i jak na 98 KM ma zaskakująco dobre osiągi. (Silnik)
3,9
~Magura2004
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Do miasta wystarczy na trasie trochę za słaby w miarę cichy elastyczny po włączeniu klimy traci moc (Silnik)
~FILA.TM
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
troche warczy przy wysokich obrotach, ale można się przyzwyczaić (Silnik)
4,8
~walkor3@poczta.onet.pl
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
przypadło mi to autko do gustu,chce się nim jezdzić
4,4
~bigdamianus
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
silnik ma niewielką moc (tylko 98HP) ale do codziennej jazdy wystarcza (Silnik)