Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII (107) - Widoczność

Na liście zabraknie 63 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Linoka
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Przeszkadza tylny środkowy zagłówek, ale wspomagają duże lusterka boczne. Środkowe słupki także trochę przeszkadzają
~karwos00
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Ja używam jedynie lusterek - a te są duże i bardzo ułatwiają cofanie itp. Szyba tylnia jednak jest mała (spojler ułatwia cofanie:)
~Karwoś
Sedan 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
wszystko tak jak trzeba - może do tyłu nocą troche gorzej-ale spojler na klapie pomaga. Ciemna szyba przeszkadza
~Marcin
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Zbyt szerokie słupki boczne ograniczają widocznośc, do tyłu raczej słabo, pomaga mi czujnik cofania - polecam, lusterka OK
~Tomcat
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Troche za grube slupki z przodu plus troche zbyt zaslaniajace lusterko wsteczne ale obleci. Lusterka boczne sa super.
~kot3@pf.pl
Kombi 1.6 i 16V Sport 98KM 72kW
do przodu b.dobrze, duze lusterka boczne, wsteczne dziala tylko po wyjeciu 3. zaglowka, reflektory w nocy wystarczajaco wydajne
~Asslankris
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Zagłówki tylnej kanapy są dość wysoko, przez co widoczność do tyłu nie taka jakby się chciało.
~Peps
Kombi 1.6 i 16V Sport 98KM 72kW
Widoczność ok przód tył boki, nigdy nie narzekałem. Lusterka ustawiane automatycznie.
~Daniel
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Trochę słabo z widocznością szczególnie przy cofaniu ale to też kwestia przyzwyczajenia
~Tomek
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Widoczność z przodu i na boki super- oceniam na 5. Widoczność do tyłu słaba- oceniam na 3