Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII (100) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 70 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kacper57
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Dla mnie i żony z dzieckiem O.K. choć w mażdzie i szerzej i wygodniej. Zaczyna mnie to wkurzać...To przecież Hiroshimę zbombardowano...
~Marcin
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Jestem wysoki (2 m), jeździ mi się wygodnie, z tyłu sporo miejsca dla 2 osób, fotele nie są specjalnie wyprofilowane - proste ale w miarę wygodne
~substance
Kombi 1.6 i 16V Sport 98KM 72kW
nie jestem wysoki wiec dla mnie ok,z tylu miejsca na nogi wystarczajaco dla kogos do 1.75 pozniej robi sie ciasno
~Jacek
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Bardzo fajne, zwarte kombi. Nie jest to co prawda wieloryb jak Mondeo czy Vectra ale miejsca nie brakuje na nic.
~mmartek
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Dużo miejsca i z przodu i z tułu. Jeszcze nikt z kim jechałem (a wożę \"dużych\" ludzi - siatkarzy) nie marudził że mu ciasno.
~renia
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
dużo miejsca z przodu i z tyłu, dla os.wysokiej trochę za nisko opuszczona deska nad nogami, obijam się o nią piszczelami
~kempeitai
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Dla 4 osób spokojnie wystarczy na długie trasy bez obawy o zmęcznie. Lancer mógłby być nieco szerszy. Ogólnie OK
~gonzo
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
przestrzeni jest więcej niż np. w seacie toledo , minus za mniejszy bagaznik (430 litrów) i słabsze trzymanie boczne w fotelach
~Jacek 90144
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Wiadomo to nie passat. Jeśli z przodu i z tyłu nie siedzą osoby ze wzrostem powyżej 185cm to nie ma problemu.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Lancer VIII
8,2
10,2
~Mkb
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Z tyłu nie siadam, ale jeszcze nikt nie narzekał. Z przodu miejsca jest tyle ile potrzeba.