Lista ocen Mitsubishi Lancer VIII (97) - Ergonomia

Na liście zabraknie 73 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~marten
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Wszystko na swoim miejscu, dużo miejsca na nogi a to dla mnie ważne... trudne jest rzeczywiście ustawienie fotela, ale można dostosować się po kilku próbach...
~Marcin
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Wszystko na miejscu i bardzo prosta obsługa, skandalem jest zegar, którego nie widac już przy lekkim słońcu i brak termometra temperatury zewnętrznej
~eclip2
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Gdyby nie brak regulacji kierownicy w poziomie, to było by pięć gwiazdek. Ułożenie przycisków i pokręteł bardzo ergonoimiczne.
~Borys
Sedan 1.6 i 16V 98KM 72kW
Nie widzę żadnych braków w tej kategorii. Może jeden, brak podłokietnika z tylu. Ale to nie jest wymóg wg mnie.
~Jacek
Kombi 2.0 i 16V Sport 135KM 99kW
Jak dla mnie bomba. Jeździłem w przeszłości Mazdą, Toyotą, Hondą, Renault ale powiem szczerze w Lancerze czuję się najlepiej.
~Kynio
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Tak jak być pwinno - uboga ale funkcjonalna prostota. Trudno sie pomylić. Kto jeździł samochodami z/w USA wie o co biega
~kot3@pf.pl
Kombi 1.6 i 16V Sport 98KM 72kW
przyciski i pokretla OK, ale kierownica jest za cienka i nieco za duza, minus za brak wskaznika temperatury zewnetrznej
~Seba
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
dałbym więcej ale wkurza mnie ze kolumna kierownicy reguluje się tylko względem wysokości
~wyrafinowany
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Brak możliwości regulacji kolumny kierownicy w 2 płaszczyznach. Fotele ze słabym trzymaniem bocznym.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Lancer VIII
8,2
10,2
~Mkb
Kombi 1.6 i 16V 98KM 72kW
Wszystko pod ręką. Inaczej niż w autach niemieckich za to jak najbardziej jak w autach japońskich.