Lista ocen Mitsubishi Lancer VII Sedan (16) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 30 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ojrzyk
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Super. Uważam że to jest bardzo niedocenione auto. Dobrze zachowany egzemplarz (najlepiej w kolorze srebrnym) wygląda na dużo nowszy niż jest, jest chyba największy w swojej klasie i bardzo dobrze wyposażony. Znajduje się w tej samej grupie cenowej co Opel Astra czy VW Golf a dla mnie wybiór jest oczywisty.
~Malay666
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Nie traci bardzo na wartości, w zakupie może nie najtańszy ale za to odwdzięcza sę niezawodnościa Jak sie orientuję przy przebiegach rzędu 230000 nie za wiele nie dzieje nie dokładamy :)
~RaV, gg-3997607
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Cena nie jest może porażająco niska, ale jeżeli ktoś szuka auta z charakterem, bogatym wyposażeniem, wysoką prezencją, stosunkowo wyoską niezawodnością to myślę, że warto zainwestować w Lancera.
~mario
Sedan 1.5 110KM 81kW
ten rocznik to koszt ok 4 tyś a problemów jak dotąd wcale , w przeciwieństwie do kolegi który kupił w tym samym czasie seicento za 12 tyś i włożył w nie jak narazie ok 1400 zł
~bojar211
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Nie ma się do czego przyczepić choć na polskim rynku trzymają dość wysoką cenę i są trudno dostępne podobnie jak w niemczech
~BugiMitsu
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Samochód jest naprawdę bardzo przyzwoity co do innych aut z tego samego przedziału cenowego.
~epiqr
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Te samochody są teraz relatywnie tanie, a zadbany model jeszcze długo posłuży bez awarii.
~beretto
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Kupilem auto za 7,5tys zl, nie posiada elektryki ani klimy dlatego dobrze a nie doskonale.
~philip-s@wp.pl
Sedan 1.5 110KM 81kW
5000 jak za samochód z 94 roku to nie dużo, jak widać nie można oczekiwać doskonałego stanu technicznego.
~lukas
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
sprowadziłem auto zHolandii.mogę SPRZEDAĆ okazyjnie. tel 505965195 lublin.
Mitsubishi Lancer VII Sedan