Lista ocen Mitsubishi Lancer VII Sedan (24) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ojrzyk
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Z przodu komfortowo. Z tyłu stosunkowo dużo miejsca na kolana, ale auto nie jest bardzo szerokie, więc dla 5 osób miejsca jest niewiele. Niektórym może przeszkadzać to, że siedzi się dość nisko, ale dzięki temu przy dosć komfortowym zawieszeniu można śmiało śmigać na zakrętach.
~RaV, gg-3997607
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Sporo miejsca zarówno dla siedzących z przodu jak i z tyłu. Mam 190cm wzrostu i czuję się za kółkiem na prawdę wygodnie... Jedyne co może niektórym przeszkadzać to nisko umiejscowione fotele-mogą sprawiać kłopoty przy wsiadaniu/wysiadaniu mniej "wygimnastykowanym" osobom;).
~bojar211
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Siedzi się pewnie i komfortowo, w porównaniu do Mazdy jest się obudowanym nie ma dużo wolnego miejsca ale mi to na przykład odpowiada bo mam gdzie opierać ręce podczas jazdy, a prowadzę głównie jedną ręką opartą na kierownicy :)
~matt
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Z przodu jest spoko, ale jak wsiadze osoba wyzsza powiedzmy powyzej 190 cm to jest problem auto jest niskie i siedzi sie wtedy nie wygodnie. Z tylu szalu nie ma to auto jest krotkie wiec nie wolno wymagac duzo miejsca
~danniell
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Dużo miejsca z tyłu i przodu. Jeden minus - kierowca wysoki jak ja (190cm) ma bardzo mało miejsca na nogi. Przy wciskaniu sprzęgła obija się piszczel (siedzenie odsunięte na maxa). To duży MINUS.
~Sienek, sienek86@o2.pl
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Mam 188 cm i za mną jest bardzo mało miejsca. Po lekkim przesunięciu do przodu, dorosła osoba może zająć miejsce za mną, lecz masaż pleców kolanami macie zapewniony.
~beretto
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Nic nadzwyczajnego, dobrze po prostu dobrze, w 5 osob jechac to porazka. Powiekszony Colt, nic dodac nic ujac:)
~yrdn
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
z tyłu nigdy nie siedziałem, a też nie słyszałem, żeby ktoś narzekał (może to przez grzeczność) dlatego piątka :]
~epiqr
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Dla kierowcy i pasażera sporo miejsca, jednak z tyłu niewiele pozostaje go na nogi, auto jest dość małe.
~Malay666
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Samochód nadspodziewanie przestrzenny zarówno dla pasarzerów jak i kierowcy, a lubie cofnąć sobie fotel
Mitsubishi Lancer VII Sedan