Lista ocen Mitsubishi Lancer VII Sedan (19) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 27 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ojrzyk
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Przerdzewiał wydech środkowy, wymiana na bosala 400zł. Bierze dość dużo oleju, ok 2l 10 tyś km. Przerdzewiało mocowanie skrzyni biegów, poprzedni właściciel zamiast o to zadbać to zadrutował łączenie, skutkiem czego skrzynia wypadła mi na środku skrzyżowania. Spawanie - 100zł. Uważam że jak na 17-letnie auto to całkiem nieźle się trzyma. Jeszcze lekka rdza nieśmiało wyłazi na brzegach tylnego nadkola.
~RaV, gg-3997607
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Jak na razie dobrze, ale mam auto zbyt krótko, żeby przedstawić jednoznaczną opinię. Na mojej "zmianie" w aucie poszedł uszczelniacz pod kołem zamachowym. Konieczne było wyjęcie całej skrzyni, bo olej sikał jak szalony, a godziny mechanika kosztują... Również wydech (komplet) nie zniósł trudów 150tyś km i trzeba go było wymienić-szybko przerdzewiał na całej długości. Poza tym spisuje się ok!
~bojar211
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Na razie brak poważnych usterek , samochód niedawno nabyty, ale trzyma się świetnie. poza podrdzewiałymi sankami silnika do regeneracji , tylnymi progami (lekko ) i podłoga przód do ratowania. Dodam że samochód ma fabryczną konserwacje podwozia i rdzy jest stosunkowo mało.
~stanley70
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
no tutaj super ja mam ciężką nogę i nie oszczędzałem furki , zjechałem nim kawał Irlandii i nigdy przez 1,5 roku nic się nie stało - absolutnie nic
~danniell
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Zepsuty: -silniczek podnoszenia reflektora, -aparat zapłonowy (wada fabryczna-sporo ludzi miało z tym problemy). Ogólnie bezawaryjny.
~yrdn
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
pomijając wahacz to raczej nic tak strasznego i traumatycznego nie przeżyłem z tym samochodem.
~philip-s@wp.pl
Sedan 1.5 110KM 81kW
Niestety samochód lubi bywać u mechanika, z moim niedługo się zaprzyjaźni.
~Roman
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
jak na taki samochód, bardzo drogie częsci
~beretto
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Sworznie ale co sie dziwic jak sie jezdzi po Szczecinie...
~Malay666
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Nie wiem co to znaczy nigdy nie stanął na trasie
Mitsubishi Lancer VII Sedan