Lista ocen Mitsubishi Galant VII Hatchback (25) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 20 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~CostaBrava
Hatchback 2.0 GLSTD 90KM 66kW
Ogrzewanie średnie, trochę trzeba poczekać. Nie mam klimatyzacji, ale dobrze wymyślony jest osobny obieg powietrza doprowadzonego z zewnątrz i obieg zamknięty w kabinie. Fajna sprawa latem a jak do tego uchylimy szyberdach to klima już nie jest potrzebna - a i zdrowiej :)
~plonkus@o2.pl
Hatchback 1.8 GLSI 126KM 93kW
- bardzo efektywne ogrzewanie i dmuchawa, ogólnie w moim samochodzie nigdy nie parują szyby, nawet przy dużej wilgotności - niestety brak klimatyzacji + ciemny lakier = horror
~Daniel
Hatchback 2.0 V6-24 150KM 110kW
Grzeję we wnętrzu jak w saunie już po niedługiej chwili. Climatronic także świetnie chłodzi, jednak czuć wyraźny spadek mocy po załączeniu sprężarki.
~kansai1
Hatchback 1.8 GLSI 126KM 93kW
Bez zarzutu. Klimatyzacja działała mi do jakichś 380tys km przebiegu ale raz w roku wymagała wtedy nabijania. Do jakichś 200tys km nawet tego nie było brak.
~jonio@o2.pl
Hatchback 2.5 V6-24 4x4 170KM 125kW
w zimie nie wiem bo jeszcze nei jezdzilem - a klimka jest uper na dzisiejsze upaly :) regulacja co 0.5 topnia pozwala ustawic optymalna temerature w aucie
~życzliwy
Hatchback 2.0 GLSTD 90KM 66kW
W lato super klima chłodzi tak jak powinna zato w zime po przejechaniu klikuset metrów leci już gorące powietrze
~jarko609@wp.pl
Hatchback 2.0 V6-24 150KM 110kW
Klima mogłaby być trochę bardziej wydajna. Poza tym nie ma się do czego przyczepić. Trochę szyby parują jak jest wilgotne powietrze.
~Mariusz
Hatchback 1.8 (E52A) 116KM 85kW
Wmoim aucie to rewelacyjna rzecz zima po chwili robi sie w srodku cieplo i przytulnie
~dodaj
Hatchback 2.0 V6-24 150KM 110kW
Trochę za mało wydajny klimatronic jeżeli chodzi o nagrzewanie. Natomiast chłodzenie i odparowanie - perfect!
~rafal1972_1972@o2.pl
Hatchback 2.0 V6-24 150KM 110kW
Mam climatronica i jak włączę na maxa to wieje jak ta lala. Nic dodać nic ująć.
Mitsubishi Galant VII Hatchback